Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cele cinci forme ale sanilor nostri. Tu stii in ce categorie te inscrii?

Cate forme sau tipuri de san exista pe lume? Unei asemenea intrebari i s-a dat si un raspuns. In primul rand fiindca orice raspuns ascunde o necesitate. Ca atare, azi va propunem sa aflati cate forme de san exista pe aceasta lume. Iar raspunsul consta intr-o cifra: 5.
Aceasta cifra influenteaza in primul rand identificarea sutienului potrivit fiecaruia dintre noi.

1. Sani cu forma plina in partea inferioara.

In acest caz masa sau greutatea lor e localizata in partea de jos, sub linia mamelonului. Ca atare, pentru asemenea forma se recomanda sutiene cu decolteu adanc sau cele cu jumatate de cupa. Tipuri de san

Sutienul Selma, decolteu seducator
2. Sani cu forma plina in partea superioara.

De data asta, volumul sanului se plaseaza in partea sa superioara, deasupra liniei mamelonului. Iata de ce se recomanda pentru cele cu asemenea sani sutienele balconette sau alte stiluri decupate in partea lor superioara a cupei.

Pot fi utilizate, de asemenea, si sutiene cu acoperire completa a sanilor, la care partea superioara e elastica si din dantela.

Sutienul Edelweiss, un balconette preferat de foarte multe doamne
3. Sani rotunzi.

In acest caz masa sanilor e distribuita aproape in mod egal, atat in partea inferioara, cat si in cea superioara. Cu alte cuvinte, cantitatea de tesut adipos e egala deasupra si sub linia mamelonului. Forma unor asemenea sani lasa senzatia, de multe ori, unei interventii chirurgicale. Dar nu la toata lumea e cazul.

Majoritatea sutienelor de tip balconette, cu acoperire completa si cu decolteu adanc, va pot ascunde “comoara” pe care o detineti.

Sutienul Grazia, in topul preferintelor
4. Sani de tip pendula.

Acest tip de sani sunt mai moi, iar marea masa a tesutului atarna sub baza sanului. Adica locul unde tesutul se imbina cu torsul. Pe langa forma tip pendula, acesti sani pot fi plini in partea lor inferioara sau in cea superioara, intrucat depind de pozitia mamelonului. In general acest tip de sani nu prezinta volum. Pot fi regasiti si la persoane tinere, si la persoane in varsta. Tipuri de san

De multe ori, sanii pot lua aceasta forma mai ales dupa una sau mai multe sarcini.

Pentru asemenea forme se recomanda sutiene cu acoperire completa, dar si cele cu cusaturi. Acestea ajuta la modelarea sanilor, oferind ridicarea acestora si proeminenta.

Tonya Flair, indiscutabil un sutien reusit
5. Sanii tubulari sau ingusti
Sutienul Twin, intotdeauna la moda

Sunt cei care prezinta cea mai mica cantitate de tesut dintre toate formele enumerate in acest text. Pot avea o forma alungita, ingusta si cilindrica, asemenea unui tub. Ei pot fi, uneori, destul de mari, cu areole umflate, distante mari intre sani si o baza ingusta. Sutienele cu cupe modelate, push-up sau cu decolteu adanc, precum cele fara cusaturi, ajuta foarte bine la obtinerea unui aspect uniform si voluminos.

One Reply to “Cele cinci forme ale sanilor nostri. Tu stii in ce categorie te inscrii?”

Lasă un răspuns