Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Intalnire de gradul trei.Despre sutienul cu decolteul adanc! Cine poate apela la el si cine nu?!

Sutienele cu decolteu adanc sunt primele pe lista preferatelor noastre pentru multe dintre noi, fetelor! Nu e nevoie sa explicam de ce, fiindca deja stim. In plus, anumite secrete nu trebuie niciodata dezvaluite! Nici macar celor mai dragi de langa noi! Sutien cu decolteu adanc

Sutienul cu decolteu adanc, atat de apreciat pentru decolteul sau adanc si decoltat in forma de “V”, se regaseste in dulapurile femeilor de decenii bune.

Tehnic vorbind, panoul central al sutienului cu decolteu adanc tinde sa fie foarte ingust. Multe dintre aceste sutiene sunt dotate cu pernute push-up, acestea fiind in general pozitionate de-a lungul marginilor inferioare si exterioare ale cupelor sutienului. Iar in asta consta toata “magia”. Pernutele au rolul de a strange sanii spre centru. Creeaza in acelasi timp si decolteul, si pierderea mintilor celor ce nu reusesc sa-si retraga la timp privirea! Sutien cu decolteu adanc

Emily, sutienul cu un aer de Paris


Unele sutiene cu spatele gol sau cele fara bretele, sau asa numitele sutiene cu “bretele invizibile”, precum sutienele de tip adeziv. Acestea tind sa imite forma acelui model cu decolteul adanc.

Atentie mare, fetelor! Nu toate putem apela la strategia oferita de un asemenea tip de sutien! El nu e deloc indicat acelora dintre noi care avem sani tip pendula sau foarte moi. Si asta, pur si simplu, fiindca sanii ar putea declansa “marea revolta” si sa se arate oricui si oricand, in toata splendoarea! Mai ales cand nu am dori sau nu ar fi cazul pentru asa ceva!

In cele mai multe dintre cazuri insa, sutienele cu decolteu adanc reprezinta o alegere excelenta, mai ales atunci cand le asortam cu o imbracaminte decoltata (nu hazardata!).

Inca un mic amanunt, doamnelor si domnisoarelor. Sutienele cu cel mai adand decolteu din lume sunt cele cu decolteu in forma de “U”!

Lasă un răspuns