Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.anita-lenjerie.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor .

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.anita-lenjerie.ro fara o notificare prealabila. Prin accesarea paginii Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Site-ul www.anita-lenjerie.ro este gazduit de serverele unei societati comerciale terte. Operatorul site-ului nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.anita-lenjerie.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.anita-lenjerie.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul “Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Site-ul www.anita-lenjerie.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Comunicarea Electronica

Prin accesarea site-ului www.anita-lenjerie.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei operatorului site-ului, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.anita-lenjerie.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

Lista tehnicilor de comunicatie la distanta conform Anexei din Ordonanta nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

imprimat neadresat;

imprimat adresat;

scrisoare tipizata;

publicitate tiparita cu bon de comanda;

catalog;

telefon cu interventie umana;

telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

radio;

videofon (telefon cu imagine);

videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

posta electronica (e-mail);

telecopiator (fax);

televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.anita-lenjerie.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea operatorului site-ului sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.anita-lenjerie.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesarea site-ului

Operatorul site-ului este Cube Network Outsourcing Services SRL si garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea www.anita-lenjerie.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de operatorul site-ului. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile www.anita-lenjerie.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de operatorul site-ului prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Operatorul site-ului se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Pe site-ul www.anita-lenjerie.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Operatorul site-ului nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.anita-lenjerie.ro numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Operatorul site-ului garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic; nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.anita-lenjerie.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, operatorul site-ului nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Operatorul site-ului certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

– dreptul de a cere www.anita-lenjerie.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

– dreptul de a cere www.anita-lenjerie.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

– dreptul de a cere www.anita-lenjerie.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

– dreptul de a cere www.anita-lenjerie.ro  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau prin posta. www.anita-lenjerie.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Alte Informatii

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera operatorului site-ului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele

Operatorul site-ului nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Operatorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care operatorul site-ului nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

De asemenea, operatorul site-ului nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Calitatea produselor comercializate prin anita-lenjerie cad exclusiv in sarcina producatorilor sau dupa caz a importatorilor. Operatorul site-ului nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta operatorului site-ului in maximum 3 zile de la receptionarea produselor.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.anita-lenjerie.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.

Operatorul site-ului nu va fi facuta responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

Operatorul site-ului nu va fi facuta responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzind fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE www.anita-lenjerie.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul www.anita-lenjerie.ro , indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de noi si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre noi este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

Nu se transmit (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Putem, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– Cu acordul dvs.;

– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

– In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de noi doar in masura in care este necesara asistenta lor.

– Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

-e prevazut intr-o dispozitie legala;

– protejeaza drepturile companiei noastre sau companiilor afiliate;

– previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

– protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

– aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de www.anita-lenjerie.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

– In cazul in care compania noastra fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care compania noastra devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.anita-lenjerie.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si operatorul site-ului.  In cazul unor eventuale conflicte intre operatorul site-ului si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Singura obligatie a operatorul site-ului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Un produs deja achizitionat se poate schimba DOAR cu unul de marime diferita !

Va rugam sa ne adresati o instiintare in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si noua marime dorita. Instiintarea va fi trimisa la adresa de e-mail contact@anita-lenjerie.ro sau telefonic. In cazul in care ne contactati prin e-mail, in termen de maxim 2 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al nostru care va va oferi un raspuns cu privire la returnarea si schimbarea produselor.
Produsele cumparate de pe www.anita-lenjerie.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la data primirii lor, cu conditia instiintarii prealabile si numai daca produsul se afla in ambalajul original intact (exceptie face deschiderea normala a ambalajului), are atasata eticheta originala, nu a fost purtat sau/si spalat.
Din motive de igiena, produsele purtate sau/si spalate nu vor fi returnate.

Din aceleasi motive CHILOTII si SUTIENELE nu pot fi schimbate!

In cazuri exceptionale, se accepta schimbarea cu un produs din alta gama. In aceasta situatie, in momentul schimbului, se va percepe o taxa de 20% din valoarea primului produs comandat.

Daca motivul returului este faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de catre noi. 
Daca motivul returului este oricare altul in afara unei comenzi gresit expediate de noi, taxele aferente transportului (tur-retur) sunt in sarcina dumneavoastra.
Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate! 
Daca cererea de retur este aprobata de noi, in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat vei primi noul produs.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit).  

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, operatorul site-ului isi rezerva dreptul de solicita o taxa pentru readucerea acestuia la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului (calcularea sumei aferente acestei taxe se va face in raport cu pretul mediu al pietei practicat pentru comercializarea aceluiasi produs uzat). 

La solicitarea clientului, acelasi produs poate fi reexpediat, pe cheltuiala acestuia. 

Acesta clauza se aplica, conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site, folosind tehnicile de comunicare la distanta si aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 litera e. 

Important: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. 

Motive pentru care operatorul site-ului refuza returul produselor: 

Deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scoch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face).    

Deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si deteriorarii prealabile a ambalajului original.  

Utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.