Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Sutienele cu vino-incoa nu au fugit din viata noastra.

A venit vremea sa vorbim si despre o categorie de sutiene ceva mai aparte. Este vorba despre sutienele cu efect de micsorare, dar si despre cele multidirectionale sau convertibile. Multe dintre noi apelam foarte des la cele cu efect de micsorare sau la cele convertibile. Iata si de ce! Sutienele cu vino-incoa

Sutienele cu efect de micsorare sunt printre cele mai cautate de catre multe dintre noi. Principala lor calitate e aceea ca ofera iluzia unui bust mai mic, reducand proeminenta sanilor.

Domnisoarele ce practica sportul sunt in prima linie a celor ce agreeaza sutienul cu efect de micsorare. Efectul acestora consta in aplatizarea, dar si in apasarea sanilor, ceea ce de multe ori ofera o alta tinuta propriului corp, nebanuita. Sutienele cu vino-incoa

Cu toate ca sutienele de micsorare sunt foarte populare in randul femeilor cu bust voluminos, un efect similar poate fi obtinut si prin purtarea unui sutien care ofera mai multa sustinere si care e potrivit, ca sa nu spunem ideal, ca marime.

Sutienele multidirectionale sau convertibile au bretelele detasabile si ajustabile. Ele pot fi purtate dupa gat, incrucisate la spate sau doar pe un singur umar. Poate fi aplicata si metoda lipsei totale a bretelelor, pentru cele mai curajoase dintre noi.

Unele sutiene convertibile au in dotare si banda ajustabila, ceea ce permite modificarea sutienului pentru imbracamintea cu spatele decoltat sau de-a dreptul gol.

Pentru unele dintre noi, sutienul convertibil reprezinta o investitie care merita toti banii, mai ales daca detinem mai multe articole vestimentare “pretentioase”. Genul acesta de sutien nu te lasa la greu niciodata, adica iti ofera sustinere!

Lasă un răspuns