Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Fetelor, ati auzit de “sutienul angelic”?

Daca ar fi sa ne luam dupa regulile mediatice care par ca guverneaza lumea in ultimii ani, atunci doamnelor si domnisoarelor, a venit clipa intalnirii cu sutienele memorabile! Sau angelice, cum au mai fost denumite! Sutienul angelic

Este vorba despre sutienele de tip push-up, unul dintre cele mai cunoscute tipuri din genul vestimentar de care ne ocupam de ceva vreme. “Sutienele angelice” au in general forma unui sutien cu jumatate de cupa sau cu decolteu adanc, dar care contin si o umplutura semnificativa de spuma.

Uneori aceasta poate fi inlocuita cu apa, gel sau chiar aer, oferind astfel cupei volum, iar noua, un bust mai plin si sentimentul ca putem totusi dobora lumea. Pernutele si alte insertii pentru acest tip de sutien reprezinta un tip de umplutura push-up detasabila.

Multe dintre noi credem ca doar persoanele cu sanii mici trebuie sa poarte asa ceva!

S-ar putea sa avem surpriza sa constatam ca sutienele de tip push-up sunt fabricate intr-o gama variata de marimi! Sutienul angelic

In plus, sutienele de acest gen reprezinta o alegere buna si in cazul persoanelor cu sanii plati. Ofera astfel un bust mult mai generos decat ne crediteaza realitatea.

In sfarsit, cateva cuvinte si despre sutienele cu sfert de cupa. Ele se plaseaza intre cele de tip balconette si sutienul tip rama.

Cupa acestui sutien e foarte mica. Ceea ce aduce cu sine sustinere si ridicare oferita doar din partea inferioara a sanilor. Genul acesta de sutien e recomandat pentru purtatul in casa sau, scuzati termenul, in vremuri de budoar!

Exista firme producatoare care prefera sa imbine sutienul de tip rama cu cel cu sfert de cupa. Si asta in incercarea de a oferi expunere maxima. Sutienul cu sfert de cupa poate fi facut din dantela, plasa sau chiar spuma. El se mai numeste si sutien cu cupa deschisa sau fara cupa!

Spor la cumparaturi fetelor! Si multa inspiratie in alegeri!

Lasă un răspuns