Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cata nevoie ai de un sutien sport? Vara, mai mult ca oricand, cu siguranta!

Sosirea verii aduce cu sine, parca mai mult ca in oricare alt anotimp, ideea de sport in aer liber. Iar, ca fata, ai si in acest caz nevoie de tinuta potrivita! Cu alte cuvinte, de sutienul sport!

Sutienele sport sunt create cu un singur scop. Pentru a te ajuta la activitatile sportive. Desigur, rolul lor de a ne proteja sanii e acelasi. Dar sutienele sport de calitate vor face ceea ce trebuie impotriva miscarii excesive a sanilor care, deh, se vor “zbengui” in voie, impreuna cu tot trupul nostru, dealtfel!

Sutienele sport reduc durerea si intinderea pe parcursul activitatilor cu pronuntat caracter fizic.

De asemenea, pot preveni, ba chiar reduce, vanataile, juliturile si iritarea pielii din zona bustului. Sportivele de performanta pot da marturie in acest sens, inclusiv tenismenele si handbalistele, sporturile in care la fete parca mai avem un cuvant de spus in ultima vreme!

Aceste sutiene sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de niveluri de intensitate a efortului depus la antrenamente. De la activitati cu impact redus, cum e yoga, la activitati cu un consum mare de energie, precum alergatul. Cel din urma sport mentionat din ce in ce mai popular in randul fetelor!

Momentum, favorit pe lista de achizitii a sutienelor sport

Sutienele sportive se impart in general in doua categorii: cele cu efect de comprimare si cele cu efect de incapsulare.

Cel dintai tip de sutien functioneaza pe baza presarii sanilor pe piept si este indicat in cazul persoanelor cu sanii mai mici. Asta, in timp ce cel de-al doilea tip e compus din doua cupe separate, uneori cu sarme de sustinere, oferind astfel mai mult suport sanilor nostri generosi.

Sutienele de tip sport pot fi folosite si pentru micsorarea pieptului.

Ceea ce conteaza in acest caz e sa stii sa cumperi marimea potrivita. Sutienul sport prea mare nu va reduce in mod eficient miscarea sanilor, ceea ce ne va putea pune in situatii comice, cel putin!

Iar in caz contrar, adica sutienul ales este cu o marime mai mica decat nevoia, ne-am putea alege cu rani asupra tesutului sanilor nostri. Or, fereasca sfantul de asa ceva!

Lasă un răspuns