Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Misterele sutienului nostru.

Sutien cu armatura edelweiss Anita Rosa Faia

Continuam aventura noastra speciala in lumea sutienelor discutand despre alte doua tipuri de asemenea obiecte vestimentare. E vorba despre sutienele cu jumatate de cupa si cele tip rama. Misterele sutienului

Sutienele cu jumatate de cupa acopera aproape jumatate din san. Logic, ele furnizeaza mai putina acoperire decat cele cu cupa plina. Dar ceva mai multa decat iti pot oferi sutienele de tip balconette sau cu un sfert de cupa.

Sutienele cu jumatate de cupa sunt printre cele mai utilizate din gama lor si printre preferatele multora dintre noi, indiferent de varsta. Marele lor atu sta in faptul ca asigura un echilibru foarte bun intre acoperire si sustinere.

Datorita decolteului lor adanc, sutienele cu jumatate de cupa se potrivesc unei game foarte variate de rochii si de bluze. Ele reprezinta o optiune versatila pentru multe forme de sani. Inclusiv acelea dintre noi cu sani plati sau sani plini in partea lor inferioara le pot utiliza.

Si inca un mare pont despre ele: pot fi foarte utile chiar si atunci cand nu esti sigura de forma sanilor tai! Misterele sutienului

Sutienele tip rama sunt formate dintr-un elastic sau panglica cusuta in forma de sutien triunghiular. Insa aici apare o mare surpriza: nu exista nicio tesatura care sa ne acopere practic sanii!

Aceste sutiene nu ofera sustinere si nici acoperire, dar ne incadreaza intr-un mod atractiv sanii. Totusi, aceste sutiene nu lasa catusi de putin frau liber imaginatiei. Sunt deseori folosite acasa, reprezentand o optiune foarte populara pentru propriul dormitor. Pot fi insa o solutie si pentru ocazii speciale! Da, da, si pentru acel tip de ocazii!!!

2 Replies to “Misterele sutienului nostru.”

Lasă un răspuns