Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Despre sutienele “speciale”

Pe lumea asta nu exista numai “sutiene normale”, ca sa le numim asa. Viata ne-a invatat ca trebuie sa ne adaptam pentru diverse etape ale sale, chiar daca nu ni le dorim deloc. Ca atare azi vom discuta despre sutienele “speciale”.

Cele dintai pe care le vom aborda au fost dedicate unei situatii cu totul aparte. E vorba despre sutienele post-mastectomie. Oricat de mult nu ne-ar placea sa discutam despre un subiect atat de delicat exista si sutiene gandite special pentru acelea dintre noi care au avut parte de operatia de indepartare chirurgicala a sanului.

Sutienele de acest tip sunt recomandate si in cazul celor care au trecut printr-o lumpectomie. Lumpectomia se refara la operatia de indepartare partiala a sanului.

Principala caracteristica a sutienului post-mastectomie consta in buzunarul sau buzunarele in care se afla proteza de san.

Totodata, asemenea sutiene mai au si alte caracteristici aparte. Captuseala interioara este foarte moale iar sarmele sunt absente (inutil sa ne intrebam de ce).

Tonya, mereu in top 5 la preferatele sutienelor post-mastectomie


Sutienele de acest tip tind sa fie mai late, cu laterale mai stabile. Sunt astfel realizate pentru a tine protezele externe de san la locul lor. Sau pentru a permite centrarea tesutului mamar inca existent si pastrarea formei sanului.

Daca aveti nevoie de un asemenea tip de sutien ar trebui sa cereti macar o parere calificata. Cel mai bine este sa faceti acest lucru inaintea achizitionarii unui asemenea produs. Trebuie, de asemenea, sa va acordati si o anumita perioada de timp drept ragaz dupa traversarea unei operatii atat de delicate. Operatiile de acest fel va transforma corpul.

Se impune un sfat extrem de util. Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in calcul este rabdarea! Chiar si in cazul sanilor artificiali sau reconstruiti se impune aceeasi regula! Despre sutienele speciale

Moliciunea propriului tesut mamar va disparea la o proteza externa de san sau la un san reconstruit. Ca sa nu mai vorbim ca e posibil sa treceti la o marime superioara a benzii sutienului!

Sutien postmastectomie Havanna Anita Care
Sutienul special Havanna. Dantela sexy chiar si pentru un sutien post-mastectomie.

Si asta fie pentru a evita iritarea zonei cicatrizate a sanului, fie ca proteza externa de san, sase aseze bine in sutien. In orice caz, asigurati-va ca noul sutien confera maxim de confort. Si asta chiar daca asta ar insemna sa apelati la un tip de sutien cu care vi se parea ca nu va veti putea vreodata impaca. Despre sutienele speciale

E mult mai simplu si mai util asa decat sa riscati sa va infectati, sa iritati sau sa inflamati o zona cu care oricum inca nu sunteti confortabila! Si asta din cauza unei cusaturi sau cleme banale!

Lasă un răspuns