Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Ce stim despre sutienele noastre? Totul, fetelor, sta in forta alegerii noastre de fiecare zi

Sectorul misterelor sutienelor noastre de fiecare zi va fi rezervat astazi celor cu acoperire completa sau cu cupa plina, dar si celor cu banda larga. Sutienele noastre

Sutienul cu acoperire completa sau cu cupa plina este acela ce acopera tot sanul. Acest tip de sutien ofera o sustinere foarte buna. E de departe recomandat doamnelor si domnisoarelor cu busturi voluminoase.

In plus, ele ajuta la crearea unei linii netede sub bluze. Mai ales atunci cand sunt facute din cupe modelate sau din materiale necusute. Asta deoarece nu prezinta cusaturi peste san, ca in cazul sutienelor balconette sau cu jumatate de cupa.


Sutienele cu acoperire completa sunt aproape ideale pentru sanii rotunzi

Pe de alta parte, femeile cu sanii plini in partea lor inferioara sau plati ar putea intampina oarece dificultati in umplerea cupelor.

La randul lor, sutienele cu banda lunga sunt cele ce dispun de o prelungire a benzii. Motiv pentru care acest obiect vestimentar poate avea orice forma si tip de cupa. Fie ca e vorba despre absenta bretelelor, cu decolteu adanc, balconette sau de tip bralette, cu sau fara cusaturi. Sutienele noastre

Sunt persoane care califica sutienele cu banda lunga pe post de corset, ceva mai scurt. Sau sutien midi. In loc sa se termine in zona cea mai extinsa a cutiei toracice, sutienul de acest gen ajunge pana la coaste sau chiar pana in talie.

Sutienele cu banda lunga sunt adesea utilizate in combinatie cu o tesatura de tip plasa Power Mesh. Este acel tip de plasa rezistenta si elastica, folosita frecvent in domeniul lenjeriei intime.

Acestea sunt foarte utile pentru netezirea liniilor de sub haine. De asemenea, ele ofera mai mare sustinere in cazul persoanelor cu sani mai mari. Asta pentru ca distribuie greutatea sanilor pe o suprafata mult mai mare.

Totusi, in cazul persoanelor cu o cutie toracica mare sau cu spatele lat si musculos, sutienul cu banda larga poate juca un rol neplacut. De-a dreptul inconfortabil.

Asadar, fetelor mare atentie din nou la ce alegeri facem!

Lasă un răspuns