Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Ce stim sau nu stim despre sutienele noastre

Doamnelor si domnisoarelor, statistica ne arata ca in zilele noastre cel mai popular sutien e cel cu un model de cupa conturata sau fara cusaturi. De cele mai multe ori, un asemenea tip de sutien e format din cupe fara cusaturi. Cupele pot fi rotunjite, modelate mecanic si realizate din spuma. Practic, de aici vine si denumirea sa de sutien cu model de cupe modelate. Despre sutienele noastre

In cele mai multe cazuri, sutienele fara cusaturi sunt captusite sau foarte usor captusite. Aceasta in ideea de a modela si contura sanul nostru. Nu cum gresit se crede, si anume ca scopul final ar fi legat de “marirea” acestuia.

Cupele fara cusaturi ascund sfarcurile si inegalitatea sanilor si ofera un aspect uniform sub haine, ceea ce impaca pe toata lumea.

Sutienele fara cusaturi sunt versatile si reprezinta cea mai buna solutie la care putem apela. Indiferent de dimensiunea sanilor nostri, dar si de importanta ocaziilor cu interactiuni sociale la care ne dorim sau trebuie sa luam parte.

Daca printre dumneavoastra se numara si femei cu sani moi, dar mari amatoare de sutiene cu un model de cupa conturata sau fara cusaturi, atunci stiti deja cum trebuie sa umpleti complet cupa, pentru ca totul sa fie perfect. Despre sutienele noastre

Pentru acelea dintre dumneavoastra cu sanii mai mari si mai grei, acest tip de sutien le va oferi din capul locului mai multa sustinere.

In ceea ce priveste sutienele cu cusaturi, acestea sunt cele croite si cusute din mai multe bucati de material. Sunt taiate si cusute in asa fel incat sa modeleze sanii, dar si sa-i sustina.

Cea mai populara varianta a acestor sutiene sunt cele ce includ cupa formata din trei parti.

Denumirea acesteia vine din faptul ca in aceste cazuri cupa e formata din trei bucati diferite de material. In general, doua sunt utilizate in partea inferioara, iar cea de a treia, in cea superioara.

Sutienele cu cusaturi sunt produse intr-o varietate mare de culori, dar si de materiale, prin comparatie cu sutienele fara cusaturi. Aceste sutiene ofera cea mai mare sustinere si o mare varietate de marimi. Au si cele mai multe optiuni de modelare a busturilor noastre.

Safina, bestseller Anita din toate timpurile

Sutienele cu cusaturi joaca un rol important in centrarea si ridicarea sanilor. Asta mai ales in cazul acelora dintre noi care avem sani departati sau orientati spre exterior. In plus, tot acest tip de sutien ofera structura si stabilitate si celor cu sani moi sau de tip pendula.

De asemenea, cusaturile intaresc forma cupei. Acesta e motivul pentru care acest tip de sutien e ideal si pentru femeile cu sani mari si grei.

Exista insa si un potential dezavantaj al acestui sutien. Se poate vedea prin imbracaminte, ceea ce nu e pe gustul fiecareia dintre noi!

Unii producatori au gasit o solutie pentru acelea dintre noi care prefera “misterele”. Acopera cusaturile cu un strat de material, creind astfel iluzia unui sutien fara cusaturi. In realitate, ofera avantajele unui sutien cu cusaturi, explicate deja pe parcursul acestui material.

Tuturor, multa inspiratie in alegerile voastre!

Lasă un răspuns