Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu familia Anita. Astazi, Diana Manea, de la anybody.ro. “

Avem cateva vorbe tare bune in Ardeal. Multe dintre acestea se refera la prieteni. Prietenii adevarati ii influenteaza pe cei cu care se intovarasesc sa se ridice mai sus si sa fie mai buni. Sau mai spunem ca un prieten bun este ca un vin bun, ca doar cu cat trece timpul cu atat acel vin devine mai pretios. Astazi vreau sa va prezint un asemenea om. Un adevarat prieten. Va invit la Bucuresti pentru a o cunoaste pe Diana Manea, o persoana care a intrat in viata mea acum mai bine de 15 ani si care a ramas alaturi de mine pentru a-mi umple viata cu minunate conversatii, stabilitate, deschidere si… multa voie buna. Apoi, ni s-a parut firesc sa faca parte din Familia Anita. Asadar astazi despre Diana Manea si magazinul ei online, www.anybody.ro, o pata de culoare pentru Familia Anita. Una deosebita, dupa cum puteti si singure constata. Diana de la anybody.ro


Un magazin online aduce cu sine avantaje si dezavantaje. Cu o simpla cautare pe internet poti descoperi universul anybody.ro, cu blogul sau special, cu tot felul de sfaturi utile pentru femeile aflate in diverse stari de viata. Dar cel mai simplu, despre toate astea va povesti Diana.

Ce inseamna “Familia Anita” pentru tine? Cum a inceput acesta aventura?


Diana Manea: “Anita” este un brand care mentine si cultiva ideea de familie. Este foarte placut sa gasesti oameni care-si dezvolta afacerea international, dar care nu uita de unde au plecat si fac tot posibilul sa pastreze viu spiritul si valorile generatiilor anterioare. “Anita” pune pe prim plan, in continuare, femeia, oferindu-i posibilitatea de a se simti frumoasa, relaxata si nu in ultimul rand, importanta.
M-am regasit in acest concept si mi-am dorit sa fiu o parte din el. Diana de la anybody.ro

De ce ai optat pentru o varianta de interactiune cu doamnele exclusiv online?

Diana Manea: Cand am decis sa devin partener “Anita”, punctul forte consta in cunostintele de online. Online-ul era deja suficient de dezvoltat in Romania, increderea vis-à-vis de achizitiile de acest gen era in crestere. Stiam ce am de facut pentru a elimina temerile celor care aveau nevoie de ajutorul meu. In plus, online-ul ofera posibilitatea de a fi prezent in intreaga tara, ceea ce un magazin fizic nu ofera.

Cum se face interactiunea cu clientii in acest mod diferit, in sensul ca lipseste un contact fata in fata? E mai dificil?

Diana Manea: Sigur ca e mai dificil. E mult mai greu sa castigi increderea oamenilor fara sa discuti fata in fata cu ei. In mediul online dispare un anume program fix al interactiunii cu clientul. Trebuie sa fii de doua ori mai atent la tot si la toate. Am muncit mult pentru asta. Am contactat telefonic toate clientele care au comandat pe site si le-am oferit toate informatiile de care au avut nevoie pentru a face alegerea cea mai buna. Suntem persoane deschise in universul Anybody! Incercam sa intelegem nevoile doamnelor si sa venim in intampinarea lor.
Am incercat sa le capatam increderea fiind alaturi de ele si am mers pana acolo incat uneori am trimis produse la proba, fara plata. Diana de la anybody.ro

Care este calitatea de care esti cea mai mandra?

Diana Manea: Empatia. Imi place sa inteleg si sa ajut. E foarte placut sa vezi ca doar pentru ca ai dedicat cateva minute de calitate din timpul tau unui om, ai reusit sa-l faci sa zambeasca.

Ce voiai sa devii cand erai mica?

Diana Manea: Mi-am dorit intotdeauna sa fiu psiholog. Mi-a placut sa inteleg oamenii, sa ii ajut sa se deschida, sa le dau un sfat sau pur si simplu sa le ofer posibilitatea de a fi ascultati.
Viata m-a purtat insa catre alte alegeri. Am terminat ASE Bucuresti, Facultatea de Comert.
Dar acest magazin online mi-a oferit posibilitatea de a le folosi pe amandoua impreuna, comertul si psihologia.

Care este lucrul pe care ceilalti il inteleg in general pe dos la tine?

Diana Manea: Atentia la detalii. Multi considera ca ma implic prea mult, ca despic firul in prea multe. E o linie fina intre calitate si defect aici, dar cred ca am reusit sa ma mentin de partea pozitiva.
Imi place ca lucrurile sa fie gandite, organizate, anticipate si facute cat mai bine cu putinta.

Care este cea mai frumoasa amintire de pana acum din “epoca Anita”?

Diana Manea: Cursurile “Anita”. In cadrul lor am inteles multe despre nevoile femeilor. Am vazut ca “Anita” pune accent pe acest lucru si recunosc ca mi-a placut foarte mult. Am invatat cum sa anticipez, sa ajut, cum sa faci o femeie sa fie multumita de corpul ei. Am apreciat ca intr-o lume materialista, “Anita” refuza sa renunte la calitate in favoarea cantitatii. Diana de la anybody.ro

Poti numi ceva ca fiind cea mai mare realizarea a vietii tale de pana acum?

Diana Manea: Fara indoiala, fiica mea. Stiu ca poate suna a raspuns-sablon. Am avut momente in viata cand am gandit si eu asta. Acum insa stiu ca cel mai greu si minunat “proiect” in viata este sa cresti un copil, oferindu-i tot ce are nevoie si creionandu-i o linie frumoasa in viata. E placut sa stii ca l-ai modelat si i-ai cultivat valorile pe care tu, ca parinte, le consideri importante, fara a le limita la acestea.

Cel mai mare regret?

Diana Manea: Ca nu am devenit psiholog.

Cele mai aprige 3 dorinte pe care ti le-ai dori indeplinite?

Diana Manea: Dorintele din punctul meu de vedere tin de etapa in viata in care te afli. Cred ca ordinea lor se schimba in functie de experienta de viata.
Imi aduc aminte cand eram copil ca adultii isi doreau sanatate. Mi se parea ceva plictisitor, ceva ce aveam deja si nu consideram ca e cazul sa-mi doresc activ. Am inteles mai tarziu valoarea acestei dorinte. Asa ca, acum, la cei 43 de ani, imi doresc sa fim cu totii sanatosi, imi doresc sa ne respectam si sa ne intelegem unii pe altii. Dar cea mai apriga dorinta este sa stiu ca fiica mea e fericita, asa cum va intelege ea fericirea de-a lungul vietii.

Mi-am creat un obicei. Intreb pe toata lumea ce filme prefera. Asadar ofera-ne te rog o lista de filme ce iti dau o stare de bine.


Diana Manea: E greu sa faci o lista statica aici. Sunt multe filme care m-au marcat in diferite etape ale vietii. Dar iti dau cateva exemple: “Pe aripile vantului”, “Sunetul muzicii”, “My fair lady”, “12 ani de sclavie”, “Forrest Gump” si lista poate continua. Fiecare din ele mi-a deschis o componenta noua si m-a facut sa ma gandesc ce vreau EU de la viata.


Pai ce isi doreste Diana de la acest 2021?

Diana Manea: Cam ce asteapta orice om de pe planeta la momentul acesta. Sa scapam de pandemie. Sa redevenim liberi, sa putem sa relationam, sa ne imbratisam, sa ne bucuram de orice zi fara teama!

Exact asta ne dorim si noi Diana. Si mai ales ca toate acestea sa se intample cat mai curand. Aaa, sa nu razi, dar vreau sa iti multumesc pentru anii de prietenie ce ne leaga, mai ales in perioada pe care o traversam cu totii cand a trebuit sa ne reamintim cum sa pretuim fiecare legatura din viata noastra ca pe ceva unic. Iti multumesc ca ai pasit in lumea Anita. Iti multumesc pentru fiecare doamna pe care o faci fericita prezentandu-i si pastrand-o in Universul Anita.

Pe voi ceilalti va invit sa o cunoasteti pe Diana accesand simplu www.anybody.ro sau sunand la numarul de telefon 0732 692 639. Merita!

Lasă un răspuns