Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Grupul Anita

Anita Dr. Helbig GmbH este companie lider pentru lenjerie si costume de baie destinate femeilor. Sediul central este situat in Brannenburg, Germania. Anita acopera piete de nisa cu un sortiment extins de costume de baie, lenjerie, sutiene sport si sutiene de alaptat, precum si sutiene speciale destinate celor care au trecut printr-o mastectomie. Grupul ANITA are peste 1700 de angajati in intreaga lume si este reprezentata in 16 tari de 20 de companii diferite. Peste 100 de reprezentanti de vanzari si numerosi importatori si agenti exclusivi deservesc clienti in mai mult de 60 de tari.
Cele 7 unitati de productie proprii Anita, din Europa si Asia, lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate europene.

Cea de a doua marca din cadrul companiei, Rosa Faia, a fost lansata in anii ’80.

Cele doua branduri Anita si Rosa Faia respecta cele mai inalte standarde de tinuta, confort si calitate chiar si la marimile mari.

Anita este specialistul in lenjerie intima pentru femei, ce se bucura de o reputatie excelenta si care in acelasi timp este unul dintre cei mai de succes producatori din industria textila, din intreaga lume.

Grupul Anita este reprezentat in Romania si Republica Moldova de compania Cube Network Outsourcing Services.

Lasă un răspuns