Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Anita Active castiga pentru a patra oara un titlu la ISPO Award, cea mai mare expozitie de produse sport din lume



Castigatorii premiilor ISPO sunt anuntati chiar inainte de inceperea celei mai mari expozitii de produse sport din lume.

Acest eveniment are loc la Munchen, iar de aceasta data din gama Anita Active a fost ales ca si castigator sutienul sport Extreme Control Plus. Acest produs s-a impus la categoria Fitness & Team Sports/sutiene sport

Foarte apreciat in randul producatorilor de articole sportive, premiul ISPO este inmanat in fiecare an pentru a evidentia produsele deosebite din acest domeniu. Premiul actioneaza ca un sigiliu de calitate, dar este si un punct de referinta pentru comerciantii cu amanuntul din domeniul sportului.

Castigatorii sunt selectati de catre un juriu international format din specialisti independenti. An de an acestia iau in considerare sute de produse ce le sunt propuse pe diferite categorii de produse sport.

Pentru a patra oara un produs Anita Active a reusit sa se impuna in alegerile facute de jurati. Anul acesta specialistii companiei Anita au obtinut aprobarea juriului cu un produs altfel.

Este vorba de sutienul sport Extreme Control Plus. Acest sutien sport a fost creat special pentru sportivele cu o dimensiune de cupa foarte mare.

Croiul special si detaliile tehnice inteligente, cum ar fi designul inovator al bretelei duble, fac ca sutienul Extreme Control Plus, sa aduca un plus de performanta la orice tinuta de antrenament.

„Sutienele sport de performanta trebuie sa bifeze mai multe puncte. In primul rand trebuiesa reduca considerabil miscarea bustului in timpul exerctiilor de intensitate
pentru a proteja tesutul mamar”, explica Katja Hartenstein, coordonatoarea Departamentuluide Cercetare si Dezvoltare de la Anita. „Multi producatori respecta doar dimensiunile standard ale acestor sutiene din gama sport. Dar dimensiunile mari
de cupa au nevoie de suport suplimentar. Este nevoie de experienta si expertiza
pentru a obtine modelul, potrivirea si detaliile functionale potrivite unui astfel
de sutien sport de perfomanta.”.

Dupa mai bine de 130 de ani de activitate compania germana Anita Dr Helbig GmbH are aceasta experienta atat in domeniul sportului cat si dincolo de acesta. Anita este o afacere de familie ce produce atat lenjerie pentru femei cat si costume de baie pentru diferite grupuri tinta. Toate aceste produse sunt extrem de functionale fiind caracterizate de detalii ce fac diferenta pe piata mult in avantajul Anitei.

Inainte de a deveni produs de serie, orice nou articol Anita este testat de pana la 100 de femei cu dimensiuni diferite de sutien. Toate produsele Anita sunt create in
Germania, aproape toate fiind produse in fabrici proprii.

”Atunci cand am dezvoltat sutienul sport Extreme Contrul Plus ne-am asigurat ca tinem cont de feed-back-ul celor care l-au testat, dar si al partenerilor nostri comerciali. Intotdeauna sportivele cu dimensiune mai mare a cupei se chinuie sa gaseasca un sutien care sa le ofere suficient suport pentru bust. Dar toate acestea urmeaza sa se schimbe din primavara acestui an datorita sutienului sport Extreme Control Plus. Acest sutien este disponibil pe intervalul de cupe F-K, inscriindu-se sigur pe linia de succese a gamei Anita Active.”, Katja Hartenstein rezuma astfel cel mai bine aceasta ultima realizare a companie Anita Dr Helbig GmbH.

Lasă un răspuns