Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Favorita lenjeriei retro, seria „Safina”

lenjerie retro mereu la moda

Un lucru este sigur. Ne plac tendintele actuale din moda! Dorim sa aducem varietate sertarului nostru de lenjerie si sa purtam intotdeauna ceva cu un aspect modern. Insa mai  scotocim si prin lenjeria de odinioara si descoperim lenjerie retro atat de fermecatoare incat vrem sa transformam acele piese in adevarate clasice. Seria „Safina” creata de Anita reflecta aspectul si potrivirea tipica a lenjeriei de epoca, dar totusi ramane atemporala in lumea moderna a lenjerie. Asadar va prezentam lenjerie retro Safina!

Designul intalneste confortul – atat de confortabil este aspectul retro

Lenjeria retro este feminina fara sa arate prea multa piele dezgolita – la urma urmei, vrem sa ramanem misterioase! Sutienele Safina puncteaza, asadar, cu banda de sub sani in forma anatomica care iti imbratiseaza perfect corpul – completata de un croi al cupelor in varf, opac, captusit. Zonele elastice de pe linia decolteului ofera si mai mult confort. Va puteti asorta sutienul cu chilotii potriviti din aceeasi serie. De exemplu chilotii Safina cu talie inalta, ce arata minunat retro si uneori pot ascunde si o burtica mica ?!

Pentru Anita, de 25 de ani, Safina este un bestseller incontestabil.
 Nuantele clasice dau lenjeriei retro un aspect universal

Safina nu este doar un model atemporal, datorita croiurilor sale sofisticate – tonurile de culoare il fac, de asemenea, special. Motivul este simplu! Culorile clasice pot fi combinate cel mai usor si nu se demodeaza niciodata. In lenjeria intima neagra oricare dintre noi arata seducatoare, in timp ce albul arata atat de minunat de inocent. Lenjeria intima in nuante frumoase de nud (biscuit, nisip sau trandafir suav) este perfecta sub bluze si rochii usoare. Dantela florala care impodobeste fiecare sutien Safina creeaza un accent romantic.

Bye-bye corset – salut corset

Apropo, stiti asta deja din articolele noastre! Corsetul este unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai lenjeriei retro. Femeile isi doresc dintotdeauna o talie de viespe pe care reusesc sa o scoata in evidenta cu lenjerie stransa, si mai mereu dantelata. Ati zice mult prea incomod, nu? Astazi preferam sa purtam versiunea confortabila a clasicului corset. Modelele din seria Safina ofera, de asemenea, o forma excelenta trupului si sunt perfecte pentru rochiile ce imbratiseaza silueta. Zona abdomenului este modelata oferind totodata confort maxim la purtare, iar cupele incorporate dau o forma frumoasa sanilor. Lenjerie retro Safina

Pentru acest corset, bretelele reglabile, foarte placute la contactul cu pielea, sunt mai late cu cat marimea produsului creste.
Lenjerie pentru nevoi speciale

Aveti nevoie de un sutien protetic care sa ofere un loc sigur pentru proteza de san? Nici macar intr-o astfel de situatie nu trebuie sa va descurcati fara lenjerie retro chic. Sutienele noastre speciale Safina, pentru proteza, sunt echipate cu buzunare practice, din bumbac moale. Ca design nici macar  nu difera de sutienele Safina clasice si se remarca chiar si intr-o situatie speciala prin confort si in acelasi timp eleganta.

Sutienul Safina este foarte apreciat de doamnele ce il folosesc dupa o operatie de cancer de san.

Aici, in pagina noastra, in zona partenerilor, puteti alege locul cel mai apropiat din care puteti sa va completati garderoba cu incredibila colectie Safina

One Reply to “Favorita lenjeriei retro, seria „Safina””

Lasă un răspuns