Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Sutiene in dimensiuni mari. Lenjerie intima perfecta pentru femeile cu bust generos

Este bine stiut ca nu este intotdeauna usor sa gasesti sutienul potrivit daca ai un bust mare. Magazinele ofera de obicei o multitudine de stiluri si culori de sutien in cupe A, B, C si poate D. Insa acest lucru nu este practic pentru noi toate. Nu va faceti griji! Sutiene pentru sani mari

Daca sunteti in cautarea sutienelor cu marime de cupa mai mare, veti gasi exact ceea ce aveti nevoie in colectiile noastre Rosa Faia. Alfabetul nostru de lenjerie de corp continua pana la o cupa J. De pe blogul nostru aflati cum sa gasiti un sutien intr-o dimensiune mare, care sa vi se potriveasca perfect. In colectiile Anita acest model de sutien poarta eticheta de „Big Cup Support”. Sutiene pentru sani mari

Sanii mari au nevoie de suport suplimentar

Daca aveti un bust mare deja stiti totul despre durerile de gat si spate. Cu atat mai important este sa gasiti un sutien care sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie. De fapt asta indica eticheta noastra „Big Cup Support”. Unul dintre cele mai bune exemple este dat de seria sutienelor Selma. Croiul special cu o cupa din patru parti sustine sanul si ii confera o forma superba. Un decolteu mai inalt contribuie si el la acel sprijin suplimentar necesar.

Sutiene. Dimensiuni mari, confort pe masura

Pentru cel mai bun confort, alegeti un sutien confectionat dintr-un material usor elastic, ce se muleaza pe forma corpului dumneavoastra. Bretelele largi, usor captusite, se vor aseza in mijlocul umerilor, fara a va lasa cu acea senzatie de taiere. Un spate captusit va adauga un plus suplimentar de confort.

Cum sa gasiti marimea potrivita pentru sutienul preferat

Ce ar fi de facut daca nu sunteti sigure ca purtati de fapt un sutien in marimea potrivita? Aruncati o privire daca sanii se revarsa peste marginea cupelor si mai ales fiti atente daca sarmele de la baza cupelor va fac sa nu va simtiti confortabil. Acestea sunt semne sigure ale unui sutien care este mult prea mic pentru dumneavoastra, la fel ca si bretelele care va taie dureros umerii. Cu siguranta, ar trebui sa cautati o alta marime de sutien daca bretelele continua sa va alunece de pe umeri  sau daca zona dintre sani nu este la nivelul pielii.

Diversitate in sertarul de lenjerie

Uneori veti dori sa purtati un model clasic simplu, practic iar alteori va veti simti cu un chef nebun de a purta o dantela romantica. Alegeti un sutien intr-o nuanta nuda, pe care sa-l purtati sub un top deschis! Alegeti un sutien rosu aprins pentru a-l combina pe sub o camasa ce fura privirea oricui! Ce ziceti de sutienul Abby Big Cup in aspectul francez Chantilly? Sau modelul Fleur cu dantela foarte moale, perfect daca sunteti intr-o dispozitie romantica.

Oricum ar fi, amintiti-va ca in colectiile Anita puteti gasi oricand lenjerie pentru orice dimensiune de bust ati avea.

Va asteptam cu drag in magazinele tuturor partenerilor Anita din Romania!

Lasă un răspuns