Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cum cumperi lenjerie intima daca ai piele sensibila sau alergii

Sutien postmastecomie Anita Airita

Tesaturi sau fibre? O intrebare care sta pe buzele multora dintre noi, indiferent de generatia din care facem parte. Iar alegerea depinde de multi factori, ca sa nu mai vorbim despre propriile gusturi. Multe dintre noi confunda insa tesaturile cu fibrele, motiv pentru care e important sa stii sa faci diferenta dintre cele doua. Cu atat mai mult cu cat acest amanunt e foarte important in alegerea lenjeriei intime. Cum cumperi lenjerie

E bine de stiut ca o fibra este o materie plina.

De exemplu, bumbacul, matasea, inul (fibra din care se fac lenjeriile de pat), lana, poliesterul, nailonul. Toate acestea sunt fibre!


In schimb, o tesatura este un material!

Finit sau sub forma de stofa, produsul e obtinut din impletire, tricotare sau innodare a fibrei originale. Tesaturile cele mai populare folosite la fabricarea lenjeriei personale si a celei comode de casa includ satinul, charmeuse-ul, sifonul, crepul de China, chambray-ul, flanelul, fleece-ul, dantela, georgette, tricotul, tesatura de tip plasa, tulul si catifeaua.

Sa luam si un mic exemplu!
Lenjeria Anita intotdeauna realizata din fibre de cea mai buna calitate

Un termen descriptiv precum satinul de matase indica faptul ca matasea este continutul principal de fibra in aceasta chestiune. Sau, mai probabil, un amestec de elastan si matase pentru a conferi elasticitate si rezistenta! Iar tipul de tesatura sau de material in chestiune este satinul. Cum cumperi lenjerie

Asadar, asigurati-va intotdeauna ca stii ce contine structura de fibre a articolului de lenjerie pe care doresti sa-l cumperi. Mai ales daca stii ca ai o piele sensibila sau alergii, cum se mai intampla de multe ori!

Si nu uitati! Producatorilor li se cere prin lege sa faca publice informatiile legate de continutul obiectelor propuse spre vanzare, de cele mai multe ori datele fiind inscrise pe eticheta cusuta pe fiecare produs in parte!

Lasă un răspuns