Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Ce trebuie sa stii despre lenjeria de nunta!

Sutien Antonia Rosa Faia Anita

In iunie 2021, autoritatile romane au dat iar “verde” nuntilor. Pas cu pas, s-a pornit cu permisiunea a maximum 50 de participanti la interior sau 70 la exterior, dar s-a pornit. O luna mai tarziu, numarul participantilor admisi s-a dublat, 100 la interior sau 150 la exterior. Mai mult, pentru cei vaccinati sau testati, numarul se putea iarasi dubla. Ca atare, nu e de mirare ca specialistii nuntilor din Romania estimeaza ca in 2021 vor avea loc circa 150.000 de asemenea evenimente unice in viata unui om. lenjeria de nunta

Cifra nuntilor dintr-un an care circula pe piata de specialitate se invarte in jurul a 100.000. Ca atare, toata lumea se asteapta ca in 2021 si 2022 sa asistam la un veritabil “boom” al nuntilor. Noi iti propunem mai jos cateva sfaturi despre viitoarea ta lenjerie de nunta!

De la bun inceput trebuie sa stii ca lenjeria pe care o vei purta in ziua nuntii va fi un element cheie al aspectului tau fizic!

Ca atare, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii!

Lenjeria poate netezi, modela sau sustine inclusiv psihicul unei mirese. O poate face sa se simta usoara ca un fulg, eliberata de tot stresul unei zile normale si gata sa spuna banalul si celebrul “Da”, fara de care nunta nu va fi fost incheiata.

Ca atare, bustierul, corsetul, chilotii tanga modelatori, slipul modelator, sutienul cu banda larga, sutienul fara bretele sau sutienul adeziv, ei bine, oricare dintre aceste piese trebuie alese cu grija! Pentru aceasta puteti apela la serviciile unui consultant din magazinele de rochii de mireasa, acolo unde mai exista asa ceva dupa pandemia asta nebuna. Sau poti apela la un membru al familiei. Parerea acestuia poate fi cea la care tineti foarte mult si care v-a demonstrat in timp ca stie ce spune.
Iata si principalele cinci sfaturi venite din partea noastra.lenjeria de nunta

In ziua nuntii tale poarta ceea ce-ti doresti!

E ziua ta. Tu esti in prim plan. Asadar ai toate motivele din lume sa te simti frumoasa si plina de incredere in ceea ce va veni! Nu purta in ruptul capului nici macar un singur articol vestimentar care te face sa te simti inconfortabil. Nicio concesie!

Sutien balconette Antonia Rosa Faia
Sutien balconette Antonia din gama Rosa Faia. In ziua nuntii vei fi senzuala, increzatoare si cu totul feminina.
Functia e mai importanta in ziua nuntii decat forma!

Ca atare, alege confortul si sustinerea in detrimentul esteticii. Lasa tinutele fascinante pentru noaptea nuntii sau pentru Luna de miere!

Ia in considerare si ceva colorat!

Desi cele mai populare sunt in aceasta zi nuantele de alb, crem, fildes sau culoarea pielii, poti alege si altceva. Iti sugeram discret un albastru al oului de macaleandru, un roz violet sau ceva de culoarea sampaniei!

Asigura-te ca tot ce vei imbraca iti sta bine!

Probeaza din timp totul! Poti, spre exemplu, ca dupa ce-ti cumperi tinuta si o imbraci sa-ti faci fotografii. Si asta pentru a vedea cum apari in toate ipostazele si a remedia eventualele chestiuni delicate. Daca rochia de mireasa va necesita mai multe modificarin te sfatuim sa iei cu tine, de fiecare data, la proba, si articolele preferate de lenjerie.

Verifica totul de doua ori!

Ultima data o vei face cu zece zile inainte de data marelui eveniment pentru a fi sigura ca marimile nu s-au modificat si totul iti vine bine! Nu uita ca stresul provocat de nunta se poate face uneori simtit chiar si acolo unde te astepti mai putin. Ca atare, probeaza iar totul, iar proba ta sa dureze circa 45 de minute, timp in care te vei fi asigurat ca vei arata ca o regina!

Casa de piatra, tuturor!

Lasă un răspuns