Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Fetelor, ati auzit de lenjeria comoda?

Intrebarea din titlu e pe undeva banala, dar implica si un grad ridicat de consistenta. In primul rand fiindca lenjeria comoda este si ea, in esenta ei, un mod de desfatare. Pentru unele dintre noi un mod propriu, pentru altele, cu usurinta de imitat si fara prea mari batai de cap.


Nicaieri insa modul propriu de desfatare nu este mai evident ca in cazul lenjeriei comode. Sau, cum mai e numita cu un termen pe care toti credem ca-l surprindem cu usurinta, lenjeria de budoar.

Daca conceptul de a avea o lenjerie menita exclusiv pentru acasa poate parea fie banal, fie frivol, ba chiar poate lipsit de noima la prima vedere, el cara cu sine de fapt o modalitate concreta de a-ti purta de grija la tine acasa. Adica exact acolo unde iti petreci cel mai mult timp din viata, de obicei in mijlocul familiei, prietenilor si cunoscutilor. Si unde, nu-i asa, apelezi tot la lenjerie!

Ca atare, totul pleaca de la banala intrebare. Daca casa ta este locul unde te simti cel mai relaxat, la ce fel de lenjerie vei apela in asemenea clipe?

Iar pentru asta oamenii au inventat lenjeria comoda.

Lenjeria comoda este si o achizitie extrem de economica, din punct de vedere al costurilor anuale. Orice am face trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi are standarde diferite intre lenjeria de birou, de voiaj sau de strada si cea de budoar.

Un halat de casa de calitatea cea mai buna sau o pijama, tot de cea mai aleasa prezentare, pot avea o durata de viata mult mai mare ca o rochie purtata cu diverse alte ocazii. Niciun fel de alt tip de lenjerie nu incorporeaza in sine o astfel de valoare, de rentabilizare a investitiei proprii.

Piesa la moda pentru zi si noapte! Seria Emily ne ofera un maieu transparent din tulle cu bordura delicata de dantela la tiv si decolteu

Dupa cum nu putem nici ignora realitatea care ne arata ca in ultimele decenii aceasta lenjerie lejera, foarte confortabila, a devenit extrem de populara.

Azi avem mai peste tot un numar uimitor de mare de optiuni din care sa alegem. Fie ca este vorba despre alegeri banale sau mai exotice, cum ar fi pantalonii de yoga sau hanorace pentru programul zilnic de alergare, fie despre rochii elegante, in stil vintage.

Lasă un răspuns