Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Totul despre corsete

Chiar daca la prima vedere nu par, corsetele sunt fascinante articole de lenjerie intima. Multi le considera chiar exemplare incredibile de inginerie in domeniul lenjeriei intime. Cu certitudine insa sunt precursoare ale lenjeriei modelatoare din vremurile noastre. Iar influenta lor asupra a ceea ce multi vad drept silueta ideala feminina persista si azi. Despre corsete


In general vorbind, corsetul este un articol de lenjerie intima rigid, structurat si facut din mai multe panouri lipsite de elasticitate. In structura lui apare otelul flexibil sau balenele din plastic, dar si sireturile sau curelusele dorsale la care pot fi atasate inele de metal. Alteori, poate aparea un sistem de inchidere frontal din metal, cu carlig si bucla, numit os de balena. Insa nu va speriati, fetelor! Exista si corsete ce se inchid cu clasicul fermoar, in timp ce altele nu au deloc sistem de inchidere in fata. Despre corsete

Exista voci care sustin ca acele corsete facute predominant din materiale elastice sau cu sisteme de inchidere de tip “mos” si “baba” nu ar fi cu adevarat sutiene, ci doar o varianta de brau, centura sau bustier. Insa si ele au fanii lor!

Functia corsetelor este clasica, de sute de ani.
Senzual si feminin, altfel spus corsetul Fiore. Un succes in colectiile Anita.

Sa modeleze corpul feminin prin aplicarea controlata si specifica de presiune asupra trunchiului, in special asupra taliei. Unele persoane cred ca aceste articole sunt prin natura lor dureroase si daunatoare. Insa nu e deloc asa! Doar un corset de proasta calitate poate avea asemenea consecinte.

Cele mai multe dintre femeile care poarta constant corsetul il descriu ca pe un aliat.

Un corset bine facut, spune majoritatea, e asemenea unei imbratisari puternice. Suportabila, dar si greu de uitat.

Asadar, tot ce trebuie sa retineti este un corset nu ar trebui sa dea niciodata dureri. Daca se intampla asa ceva, atunci exista doar doua explicatii. Fie este prea strans legat (caz in care se aplica formula “las-o mai moale”), fie are forma nepotrivita corpului tau.

A, sau ai ales marimea gresita! Si atunci se impune a fi schimbat de urgenta!

Lasă un răspuns