Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Tipuri de lenjerie modelatoare

E timpul sa continuam periplul prin modelele de lenjerie modelatoare!

Maieul modelator

Un body modelator fara chiloti! Maieutul modelator, da forma partii superioare a trunchiului, punand accentul pe spate, coaste, subrat si abdomen. Multora dintre noi ne plac maieutele modelator strecurate pe sub un tricou! Acestea isi fac in liniste treaba. Ne sculpteaza trunchiul si ascund de ochii lumii sutienul, mai ales daca acesta e unul cu cusaturi sau croiala complexa.

Furoul modelator

Deosebit de popular intre anii 1930 – 1950, furoul modelator e un articol complex dintr-o singura bucata. Combina un sutien sau un maieu cu o jupa modelatoare. Furoului modelator scurt ii lipseste partea superioara a trunchiului. Incepe de obicei din dreptul taliei si se termina la genunchi sau chiar deasupra acestora.

Ca si body-urile, rochiile modelatoare sunt o optiune completa de sculptare a corpului. Dau o forma frumoasa nu doar trunchiului, ci si taliei, coapselor, soldurilor si dosului.

Corsetele viespe sau combinezoanele modelatoare

Asemenea bustierului, corsetul e un echivalent modern al corsetelor medievale. Se concentreaza exclusiv asupra taliei, strangand-o din laterale si aplatizand abdomenul in partea din fata. Corsetele incep de obicei in zona de sub banda sutienului si se termina sub talie, in partea superioara a soldului. Formele cele mai extreme ale corsetelor moderne se numesc “fajas”, adica combinezoane modelatoare. Facute din latex si avand capacitatea de a micsora talia cu cativa centimetri, nu sunt destinate in niciun caz persoanelor slabe de inger. Unele prefera sa-si poarte corsetele pe post de centuri, in special pe cele care au sireturi, imprimeuri si materiale frumoase.

Pantalonii scurti de ciclism

Acest tip de pantaloni pot ajuta la crearea unei forme frumoase pe sub fuste si rochii, fara a produce vreun disconfort.

Chilotii cu croiala lata

Acestia se intind usor deasupra burtii, soldurilor si fundului. Permit evitarea liniilor vizibile ale chilotilor mai decoltati. Lenjerie modelatoare

Emily, chiloti cu talie foarte inalta din colectia Rosa Faia
Furourile

Acest gen vestimentar permite fustelor si rochiilor sa se aseze mai bine, alunecand pe corp. Furourile ascund, totodata, si liniile sutienelor si ale chilotilor. Unele furouri sunt incredibil de aspectuoase, in special cele cu tenta vintage.

Benzile pentru coapse

Acest gen de articol previne frecare materialelor. Este un produs extrem de util persoanelor carora le displace acoperirea prea mare pe care o ofera pantalonii scurti de ciclism sau pantalonii scurti modelatori.

Lasă un răspuns