Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Tipuri de lenjerie modelatoare

Cel mai probabil multe dintre voi sunteti deja familiarizate cu unele dintre cele mai cunoscute tipuri de lenjerie modelatoare. Stiti deja de furourile modelatoare sau chilotii modelatori cu talie inalta. E important insa sa afli cat mai multe despre acest tip de produse, fiindca nu se stie niciodata pe ce articol favorit iti pica privirea si dragul intr-o buna zi!

Articole pentru modelarea bratelor.

Acest gen de articole au cam cazut in dizgratie in ultima vreme, dar ele merita in continuare mentionate, fiind extrem de specializate. Cunoscute si sub denumirea de “maneci de compresie”, “maneci modelatoare” sau “estetice”, ele confera un aspectat parca sculptat, de la umeri in jos. In afara efectelor de tonifiere, multi oameni sustin ca datorita purtarii acestui gen de articol li s-a imbunatatit net postura. Si asta fiindca articolul ne reaminteste, in felul sau, ca trebuie sa tragem umerii spre spate. In fine, articolele pentru modelarea bratelor pot avea lungimi diferite, fie pana la cot, fie trei sferturi, fie pana la incheietura mainii.

Body-urile.
Body Twin. Super chic

Acest gen de articol arata precum costumele mulate pentru gimnastica sau costumele de baie dintr-o singura bucata. Sunt extrem de potrivite pentru a modela triunchiul si abdomenul. Unele ofera sustinere suplimentara, modeland posteriorul si bustul. Multe body-uri au sutienul incorporat, scutindu-ne astfel de nevoia de a face cumparaturi suplimentare. Altele iti dau totusi libertatea de a purta propriul sutien, ceea ce poate fi cateodata o optiune ideala. Unele body-uri continua chiar cu niste pantalonasi, mai scurti sau mai lungi, dupa gust, care pot modela coapsele.

Bustierele sau corsajele.

Bustierele erau incredibil de populare pentru tinutele anilor ’50, mai mult sau mai putin formale. Talia inalta permitea sustinerea si ridicarea bustului atunci cand se purtau rochii de seara fara bretele si cu spatele decoltat. Bustierele au de obicei aceleasi marimi ca si sutienele, dar au si ceva in plus, pe langa sustinerea sanilor. Ele dau forma trunchiului si taliei, lucru foarte apreciat nu doar de noi, ci si de reprezentantii sexului opus. Poate de aceea, miresele il apreciaza foarte tare!

Chilotii modelatori.

Acestia sunt asemanatori body-ului, dar le lipseste partea superioara. Acest gen de lenjerie modelatoare este perfect pentru a oferi o linie uniforma taliei si pelvisului, dar si pentru “ridicarea” fundului. Aproape toti chilotii modelatori fie au talie inalta, pana la ombilic, fie una foarte inalta, pana la coaste. Asta pentru a se obtine o modelare maxima. Unele stiluri au chiar clame sau capse pentru a permite prinderea chilotilor modelatori de sutien. Chilotii cu talie foarte inalta au efectul cel mai mare si permit modelarea formelor de la banda sutienului pana la sold. Pentru acelea dintre voi care nu iau in calcul acest gen de articole, trebuie sa stiti ca exista pe lumea asta si perechi de tanga cu talie foarte inalta pentru modelare,. Acestia includ o sectiune modelatoare pentru talie si burta, exclusiv!

Colantii modelatori sau pantalonii scurti modelatori.
Colantii sport Anita, cu functie de masaj si compresie au cucerit deja medalii ce le subliniaza calitatile.

Articolele pentru modelarea picioarelor si pantalonii scurti modelatori seamana cu pantalonii scurti pentru ciclism. Sau cu niste colanti. Acest gen de pantaloni scurti se concentreaza pe partea inferioara a corpului, cu accent pe solduri, fund si coapse. Ele pot avea diverse dimensiuni, fie pentru a sculpta inclusiv genunchii, gambele si partea inferioara a picioarelor. Versiunile cu talie inalta ale articolelor de modelare a picioarelor se ridica pana deasupra ombilicului si chiar spre cutia toracica, modeland si abdomenul. Unele companii producatoare de articole vestimentare nu ezita sa vanda pe piata articole opace pentru modelarea picioarelor . Acestia poarta titlul de colanti pentru purtare uzuala, combinand astfel beneficiile modelarii cu confortul unei lenjerii comode. Lenjerie modelatoare

Lasă un răspuns