Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cum iti alegi lenjeria modelatoare?

Sfaturi practice pentru lucruri esentiale. Intotdeauna in viata este esential sa te simti confortabil in pielea ta! Prin urmare, nu te grabi niciodata sa te fortezi sau sa permiti altora sa te forteze sa porti lucruri pe care nu le doresti! Lenjeria modelatoare

Aceste randuri sunt dedicate in primul rand acelora dintre voi care se intreaba cum sa-si aleaga lenjeria modelatoare, in baza caror criterii. Ele sunt formulate pe baza experientei personale, dar si a sfaturilor primite in timp de la doamne si domnisoare care au trecut deja prin asa ceva.

Prima regula suna simplu si direct. Nu cumpara niciodata lenjerie modelatoare prea mica!

Exista printre noi, fetele, ideea preconceputa, ca un model de lenjerie intima mai stramt este mai eficient. Nimic mai fals!! Pe langa faptul ca o marime mai mica este inconfortabila, articolul in cauza poate cauza diverse efecte nedorite. De la infectii ale pielii la, atentie, probleme digestive sau chiar leziuni la nivelul nervilor! Alege sa probezi mereu lenjeria dorita. Daca articolul probat – mereu peste o alta pereche similara, nu uita! -, e mai mare, doar atunci alegi o marime mai mica. Dar nu va chinuiti si nu va autoraniti purtand lenjerie modelatoare prea stramta! Lenjeria modelatoare

Concentreaza-te pe o singura zona!

Cea mai eficienta e lenjeria modelatoare care se concentreaza pe o singura zona a corpului. Asadar, alege mai intai cu care zona a corpului vrei sa incepi si cumpara-ti mai apoi lenjeria destinata zonei in cauza. Chiar daca ai vazut nu stiu ce furou sexy sau lenjerie modelatoare de tip combinezon, nu ceda ispitei!

Lace Rose. Chilotii de modelare sunt confectionati in tesatura moale, elastica cu un aspect contemporan.
Fara presiune!

Majoritatea articolelor de lenjerie modelatoare de azi nu aduc schimbari dramatice si rapide asupra siluetei tale. Ele nu pot face minuni peste noapte. Te ajuta sa capeti o linie uniforma si frumoasa a corpului pe sub haine. Lenjeria modelatoare nu e creata sa te faca sa slabesti, cum mai cred unele dintre noi. Si nu, nu elimina apa din organism! Acela este un efect al deshidratarii severe cu care unele dintre noi alegem, iarasi in mod absolut gresit, sa ne punem mintea!

Alege lenjeria modelatoare de tip vintage.

Si daca iti place, si daca nu, moda retro poate fi deseori un aliat de nadejde. Cele care cred ca bunica purta lucruri cazute azi in desuetitudine, ar fi bine sa sa gandeasca de doua ori inainte de a mai sustine asa ceva. Corsetul cu sutien, jupa modelatoare pentru solduri si coapse, corsetul lung sau cel de tip “viespe”, jupa modelatoare lunga sau chilotii modelatori cu talie inalta va pot aduce bucurii nesperate. Totul e sa stii de unde sa le cumperi!

Nu uita sa ai mereu rabdare!

Si cu tine, si cu lenjeria modelatoare. Ca in cazul fiecarui articol de lenjerie, vei avea nevoie de cateva incercari inainte de-ati gasi marca si stilul preferate. In timp vei constata ca exista si pentru tine “solutia castigatoare”!

Lasă un răspuns