Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Din lumea sutienului. De ce nu-l poarta toata lumea?

Oricat ne-am suci, oricat ne-am invarti, nu toata lumea poarta sutien. Din motive personale exista domnisoare, dar si doamne care nu fac constant acest lucru. Cu sutien sau fara


La baza alegerii lor stau motive dintre cele mai diverse.

Fie probleme medicale, cum ar fi chestiunea unei alergii sau o hipersensibilitate a pielii. Alteori e doar o chestiune de alegere personala, de identitate sau auto-exprimare.

Oricum ai numi-o, intre sutien si anumite surate de-ale noastre exista o anume incompatibilitate. Pe vremuri, dincolo de privirile admirative ale sexului opus la adresa celor ce se afisau in public fara a purta pe dedesubt sutien, existau tot felul de reactii din partea sexului frumos insusi. Cu sutien sau fara

Vremurile s-au schimbat. Astazi fiecare e liber sa faca ce-i trece prin cap, atata timp cat respecta regula de aur de a nu-l deranja pe cel de langa el.

Exista insa, mai nou, “formule inlocuitoare” pentru sutien.

Spre exemplu, asa numitele acoperitoare adezive pentru mameloane – ceea ce face ca secventele de altadata sa fie istorie azi -. Sau cupele din silicon sau banda pentru sani.

Havanna, unul dintre cele mai apreciate body-uri din colectiile Anita


Lor li se pot alatura maieuri fine, body-uri sau alte articole de lenjerie intima cu pliuri sau cusaturi incoporate menite tocmai sa ne protejeze sanii si sa inlocuiasca cu succes sutienul.

Cele mai multe dintre cele enumerate ofera asa numite straturi de protectie. Acestea ascund conturul mamelonului sau conturul perfect al unui san lipsit de sustinere. Cu sutien sau fara
Pe vreme rece, primavara, toamna sau iarna, acelasi rol il pot indeplini si puloverele sau hanoracele. Dar nu uitati, chiar si un top scurt, purtat peste un articol cu bretele (de genul unui costum special de dans) poate oferi aceleasi beneficii purtatoarei!

One Reply to “Din lumea sutienului. De ce nu-l poarta toata lumea?”

Lasă un răspuns