Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu familia Anita. Astazi, Miruna de la Medical Planet

Undeva, spre Piata Alba Iulia din Bucuresti, “Familia Anita” mai numara inca un suflet. Dar un suflet foarte mare si drag noua. E vorba despre Miruna Varvaroi si intreaga echipa Medical Planet. Miruna e acel om care iti zambeste sincer tot timpul si este oricand pregatita sa aline. E acel om pe care oricand il poti numi cel mai bun prieten.

Pentru noi prima intalnire cu Miruna a fost ca si cand ne despartisem de numai 10 minute, iar in ziua de azi legatura dintre noi este una la care nu exista sanse sa renuntam prea curand. Miruna Medical Planet

Ce inseamna “Familia Anita” pentru tine? Cum a inceput aceasta aventura?

Miruna Varvaroi: A face parte din “Familia Anita” este pentru noi o bucurie si totodata o oportunitate de a oferi clientilor nostri produse de calitate superioara, de la un brand german. “Aventura Anita” a inceput la scurta vreme dupa ce incheiasem colaborarea cu o firma ceheasca producatoare de proteze de san de silicon. Cehii aveau doar o oferta limitata din acest punct de vedere, destinata acestui tip de produse. Iar asta le-a atras inevitabil si inchiderea afacerii, din motive de rentabilitate. “Anita” era deja in alta categorie! Miruna Medical Planet

Erai pregatita pentru acest tip de business?

Miruna Varvaroi: Intalnirea cu partenerii nostri de la Anita a fost exact ca intr-o poveste. Care nu s-a terminat nici azi, inca se scrie. Sau cum spune proverbul “Omul potrivit la locul potrivit”. Si ma bucur si azi ca am putut fi la locul potrivit, in ceasul care trebuia! Si eu, si colegele mele!

Te-a surprins ceva in Bucurestiul ultimelor luni?

Miruna Varvaroi: Bucurestiul ultimelor luni este mai trist si mai tacut decat inainte. Sau poate asa mi se pare mie. Desi nu cred suta la suta in incercarea asta timida de a cauta o explicatie a realitatii.

Cum se face interactiunea cu clientii magazinului tau in acest timp diferit, parca? E mai dificila?

Miruna Varvaroi: In ultimul timp clientele sunt putine si speriate. Speriate, da! De stiri, de tot felul de masuri restrictive, dar si de haos. Noi incercam sa oferim sprijin emotional si sa cream un cadru de colaborare. Bineinteles respectam masurile de distantare si igiena necesare traversarii cu bine a acestei perioade. Zici ca sunt la scoala si ca am iesit la lectie, dar asta e…

Ce voiai sa devii cand erai mica?

Miruna Varvaroi: Doream sa ma fac medic. Cred ca fiecare copil are asa o pornire fireasca de a ajuta oamenii. Asadar, astazi, daca as fi fost medic, m-as fi aflat printre “eroii zilei”, injurat de unii, aplaudat de altii.

Care e lucrul pe care ceilalti il inteleg in general pe dos, la tine?

Miruna Varvaroi: Graba de a rezolva totul cred ca e inteleasa gresit de catre ceilalti. Nu stiu unde ne grabim cu totii, zau asa?!

Care e calitatea cu care te mandresti cel mai mult?

Miruna Varvaroi: Seriozitatea. E cartea mea de vizita si-mi place sa cred ca oricine ma cunoaste poate da marturie in acest sens.

Care sunt cele mai aprige trei dorinte pe care ti le-ai dori implinite?

Miruna Varvaroi: Cele trei mari dorinte personale sunt cele ale fiecaruia dintre noi. Imi doresc sa se termine o data cu pandemia, sa se intoarca copiii la scoala si sa ne luam viata inapoi! Cuvinte simple, dar care reflecta dorintele noastre cele mai adanci…

Exista o cartea sau un film care te fac sa te intorci mereu le ceva ce doar acolo ai intalnit?

Miruna Varvaroi: E vorba de o carte. “Cele 40 de legi ale iubirii” de Elif Shafak. O recomand cu caldura tuturor. Este o pledoarie despre ce ar trebui sa insemne iubirea adevarata, neconditionata, indreptata spre ceilalti oameni si spre univers. Lectura acestei carti iti merge la suflet, indiferent de vremurile sau de anotimpurile in care e citita.

Poti vorbi de ceva ce numesti cea mai realizare a vietii tale de pana acum?


Miruna Varvaroi: Cu siguranta familia mea, sotul si cei trei baieti. A, si sa nu uit, il adaug aici si pe catelul nostru, Macho, ca si el face parte din familie! Miruna Medical Planet

Exista un cel mai mare regret?

Miruna Varvaroi: Regretul cel mai mare a fost, este si cred ca va fi si de acum inainte trecerea prea rapida a timpului.

Cine e persoana din viata ta cu care poti discuta orice subiect?

Miruna Varvaroi: Sotul meu. Si asta cred ca spune totul!

Dar din “Epoca Anita” care e cea mai frumoasa amintire?

Miruna Varvaroi: Cea mai frumoasa amintire din “Epoca Anita”, cum o numiti voi, este evident vizita la fabricile “Anita” din Germania si Austria. Acolo am avut posibilitatea sa vad o alta “lume”. Sa vad si sa inteleg ce inseamna cu adevarat organizarea, perseverenta de a realiza produse de calitate. Munca in conditii foarte bune pentru salariati. Nu degeaba zic unii si altii atatea lucruri frumoase despre nemti. Le merita!

Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut in ultimul an?

Miruna Varvaroi: O excursie la munte. Si vreti sa stiti de ce? Fiindca acolo sus am simtit deseori ca nu trebuie sa port masca. Si am fost eu insami, poate mai mult ca niciodata in ultimele 12 luni!

Daca ar fi sa schimbi orasul in care traiesti acum unde te-ai muta?

Miruna Varvaroi: Daca ar fi sa ma mut din Bucuresti si sa-mi aleg un alt oras drept resedinta, as alege Sinaia. Cu ochii inchisi! Mi se pare un loc regal. La propriu, si la figurat!

Crezi in destin? Sau in oameni?

Miruna Varvaroi: Nu cred in destin, ci in alegerile permanent libere ale fiecaruia dintre noi, care ulterior ne influenteaza cursul vietii. Peste toate, insa, cred in oameni!

Ce astepti de la 2021?

Miruna Varvaroi: Sa am, sa avem, un salt evolutiv. E dorinta mea pentru fiecare dintre noi. Si ar mai fi ceva. Sa ne duca la normalizarea vietii, in conditii mai bune decat cele de dinainte de pandemie. Oi cere prea mult?

Chiar nu e nimic prea mult in aceasta dorinta Miruna si noi ne dorim acelasi lucru. Sa ne reintalnim si sa ne imbratisam pentru a anula tot ce a fost negativ in ultimele 12 luni.

Voi ceilalti o puteti gasi pe Miruna in fiecare zi la datorie. De luni pana vineri, intre orele 8.30 – 16.30. Cei care doresc sa aleaga personal produsele pot ajunge cel mai simplu cu metroul pana la Piata Unirii, iar de acolo, iau autobuzele liniilor de transport public 104 sau 123, spre Piata Alba Iulia.

Vor cobori a doua statie de la “Unirii” si vor gasi showroom-ul pe strada Traian nr.3, la parterul blocului E 6. Pentru alte amanunte, puteti apela cu incredere la numerele de telefon 0722.529.328 sau 0724.326.775.

O intalnire cu Miruna si fetele ei Medical Planet merita intotdeauna.


Lasă un răspuns