Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Din lumea sutienului. Despre forma propriilor sani

Doamnelor si domnisoarelor, ati cunoaste forma propriilor sani e o chestiune extrem de importanta. In primul rand ca altfel ne vom putea alege mult mai bine nu doar vestimentatia, ci si lenjeria intima necesara. Forma sanilor

De la inceput trebuie spus ca orice forma a sanilor am avea e vorba despre ceva natural. Inclusiv daca vom fi descoperit ca sanii nostri sunt inegali. Sau avem o oarecare asimetrie a lor.

Acelora dintre dumneavoastra care se mai intreaba inca, fie si cu jumatate de glas, daca e normal sa aiba un san mai mare decat celalalt, le raspundem cu toata forta ca da. E normal!!!

Mai mult, toata lumea, dar absolut toata lumea, cu exceptia persoanelor care s-au supus de buna voie unei operatii de marire a sanilor sau de reconstructie a acestora trebuie sa stie ca au sani de marimi diferite.

In general, sanul stang e mai mare decat cel drept! O usoara asimetrie e considerata normala si acceptata ca atare.

Exista mai multe feluri de asimetrie in acest caz.


Spre exemplu, asimetrie de pozitie. Cea care face ca sanii sa fie egali in ceea ce priveste dimensiunea lor, dar dispozitia lor pe torace impreuna cu areola lor, sa nu fie la acelasi nivel.
Apoi, asimetrie de volum. Cea care caracterizeaza diferenta de volum intre cei doi sani.
Urmeaza asimetrie de pozitie si volum. In acest caz atat volumul, cat si pozitia sanilor pe torace sunt diferite.
Si, in sfarsit, asimetria de insertie si volum. Caz in care exista o diferenta de volum. De insertie a diametrului sanului pe torace si totodata a dimensiunii areolei.

De cele mai multe ori diferentele dintre sani sunt nesemnificative sau se concretizeaza in diferente de o marime de o cupa sau putin mai mult.

In cazul unei diferente ceva mai mari, e indicat ca marimea cupei sa raspunda in primul rand sanului mai mare. Iar pentru cel mai mic va fi utilizata o pernuta sau o insertie pentru a umple golul lasat liber in cupa sutienului.


Atentie insa, orice modificare a diferentei notabile pe care o stiai in legatura cu marimea sanilor proprii trebuie imediat supusa unui control de specialitate.

Te poate scapa de o serie de complicatii si de batai de cap ulterioare!

Lasă un răspuns