Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu Familia Anita. Astazi Alina de la Anita

Pentru a potoli dorul de munte al multora dintre voi, astazi va invitam la Brasov. Si asta nu doar pentru o plimbare, ci pentru o vizita fie ea virtuala, la sediul Reprezentantei Anita in Romania, pentru a-i ura La multi ani Alinei Viespescu. Alina respira si traieste din “filosofia” Anita de mai bine de un deceniu. Cei care o cunosc deja o alinta drept “omul Anita”, prin definitie! Alina de la Anita

E cam greu sa gasesti cuvinte pentru a exprima ce inseamna Alina pentru noi. Ca e acel plus necesar oricarei companii ar fi pur si simplu o lipsa de apreciere. Este intotdeauna prezenta pentru orice membru al Familiei noastre. Cei care i se adreseaza gasesc sprijin fie pentru a depasi o criza, fie pentru a impartasi o bucurie. Pur si simplu face o treaba excelenta. Este o persoana excelenta si un angajat si mai minunat.

Pentru cei mai multi dintre voi Alina este doar o voce. Cea care va raspunde la telefon atunci cand aveti nevoie de ceva si este pregatita in orice moment sa aiba raspunsuri la toate intrebarile. Astazi vrem sa o cunoasteti pe Alina, macar un pic, in felul in care o stim noi de atatia ani.
Are trei copii si este o brasoveanca care nu ar trada in ruptul capului Tampa. Iubeste lucrul manual. Creeaza flori si brose, dar indrageste si pictura pe numere. Alina de la Anita

Dar ce inseamna familia Anita pentru ea?

Alina Viespescu: Cand vorbesc despre Anita ma gandesc intotdeauna la ce inseamna cu adevarat o familie. Unitate, intelegere, dedicare, sustinere, iubire, iar lista poate continua! Daca vorbim depre produsele Anita atunci vorbim despre feminitate, confort, eleganta, varietate! Anita este locul din care poti sa cultivi zambete! Multe zambete! Si sa aduni imbratisari, lacrimi de fericire si stari de bine.

Noi stim deja, dar hai sa le destainuim si celorlalti cum a inceput aceasta aventura pentru tine.

Alina Viespescu: Acum realizez ce mult timp a trecut din acea prima zi in care ai venit si ai intrebat cine doreste sa aleaga Anita ca aventura. La vremea aceea nu stiam ca urma sa devina proiectul meu de suflet. Pe atunci lucram tot cu publicul, dar faceam un cu totul si cu totul alt tip de consiliere. Am realizat ca apartin lumii Anita pe parcurs. Sunt atat de vii in amintire toate momentele in care faceam primii pasi in nebunia asta frumoasa. Imi amintesc incantarea descoperirii lumii Anita. A fiecarui produs Anita in parte. Cum am stat toti si am pus pe hartie ce lipseste in lumea lenjeriei la noi in tara. Primele reguli pe care le-am stabilit pentru a comunica cu clientele. Increderea ca vom reusi sa atragem si alti parteneri langa noi. Fiecare esec, fiecare realizare. Un lant frumos ce ne-a adus astazi sa fim atat de mandri de munca noastra. Alina de la Anita

Aveai nevoie de o provocare iar acest proiect a venit la momentul potrivit?

Alina Viespescu: Stii cum e cand te apuci de ceva si iti dai seama ca exact asta lipseste din viata ta? Exact asa a fost cu Anita pentru mine. A fost o adevarata provocare sa invat ca oamenii nu vor mila ta. Vor doar sa stie ca cineva este acolo pentru ei. Cineva care sa le spuna ca va fi bine! Dar trebuie sa le spui cu incredere si convingere. Daca doar arunci niste vorbe in vant pur si simplu nu faci nicio diferenta, nici macar in lumea lenjeriei!

Mie imi e tare greu sa aleg o singura amintire din Epoca Anita. Tu reusesti oare?

Alina Viespescu: Ar insemna sa incep sa impart totul in bune si rele. Hm… Nu fac asta. Nu pot nici eu sa aleg. Totul are un sens in lumea noastra Anita. Se intampla atunci cand trebuie sa se intample. Fiecare persoana pe care am intalnit-o in decursul acestor ani a insemnat ceva, o experienta. De la fiecare am incercat sa invat cate ceva. Si cred ca am si reusit sa fac acest lucru…

Ce voiai sa devii cand erai mica ?

Alina Viespescu: Imi doream sa devin om mare! Eram fascinata de cate puteau sa faca oamenii mari!

Care e lucrul pe care ceilalti il inteleg pe dos, la tine?

Alina Viespescu: Sinceritatea. Unii ii spun si franchete, dar pentru mine e acelasi lucru!

Care e calitatea ce te reprezinta cel mai bine?

Alina Viespescu: Pai tot sinceritatea! De departe!

Trei dorinte pe care ti le-ai dori implinite?

Alina Viespescu: Nu imi doresc prea multe… Sa fim sanatosi, in primul rand. Ce poti face atunci cand nu ai sanatate? Mai nimic! Vreau sa am familia si prietenii aproape, dar si puterea de a ma ridica de jos atunci cand simt ca nu mai pot face fata. Exista si momente dintre acestea si atunci trebuie sa stii unde gasesti Solutia. Eu o gasesc si o regasesc, la nesfarsit, in cei dragi! Si ma grabesc sa adaug ca incerc sa fac cat mai multe fapte bune. Asta nu e o lauda personala, ci doar o consecinta directa a lectiilor pe care mi le-a dat viata! Stii cum se spune – “Bine faci, bine gasesti”-!

Azi e ziua ta. Ai curajul sa alegi o realizare a vietii tale de pana acum?

Alina Viespescu: Dar nu doar una! Am reusit sa-mi tin familia unita si prietenii aproape. A, da! Mai e ceva ce nu vreau sa omit! Faptul ca am ajuns sa colectez zambete! E un lucru rar in ziua de astazi, crede-ma!

Tot in moment aniversar iti dezvalui cel mai mare regret?

Alina Viespescu: Cel mai mare regret este acela ca nu am continuat studiile la un nivel mai inalt. Dar intotdeauna exista loc de mai bine!

Ce filme preferi? Ce carti apreciezi cel mai mult?

Alina Viespescu: Iubesc comediile si povestile de dragoste! Asta, pentru ca au final fericit! Toti avem nevoie de momente frumoase de evadare din lumea nebuna in care traim.

Cine e persoana din viata ta careia ii destainui orice?

Alina Viespescu: Sotul meu! Cu el nu-mi este frica ca voi spune ceva gresit. Ma stie foarte bine. El e cel care cunoaste fiecare stare si gand al meu. Cu bune si cu rele!

Toti am traversat si inca traversam o perioada ciudata. Ai facut ceva nebunesc in ultimul an?

Alina Viespescu: A trebuit sa stau inchisa in casa doua luni! 60 de zile! 1440 de ore! Minutele mai bine le calculeaza cei care vor parcurge aceste randuri!

Te-ai muta in alt oras?

Alina Viespescu: Nu as da Brasovul pentru niciun alt oras. Sunt o persoana conservatoare. Nici macar telefonul nu-mi place sa-l schimb … iar ca sa schimb orasul ar fi deja mult prea mult!

Crezi in destin? Sau in oameni?

Alina Viespescu: Cred in destin, dar deopotriva cred si in oameni. Si mai cred ca omul sfinteste locul! Si inca ceva, la care tin foarte mult. Stiu ca nimic nu este la voia intamplarii pe lumea asta. Toate sunt cu un scop!

Daca ai putea rescrie o pagina din aceasta viata, ce ai face?

Alina Viespescu: As sta la o bere cu tata! As povesti cu el cate in luna si in stele! Uite chiar azi, de ziua mea. El e in acelasi timp mereu prezent, dar si marele absent.

Cum sa fie mai departe acest an 2021?

Alina Viespescu: Viata m-a invatat o lectie simpla. Cu cat ai mai multe asteptari, cu atat s-ar putea sa ai mai multe dezamagiri! Dar imi doresc sa scapam de masca, de restrictii si sa revenim la normal! Alina de la Anita

Asa sa fie Alina! Asa sa fie!

Eu adaug doar ca o persoana grozava merita lucruri remarcabile. Asa trebuie sa fie si pentru tine. Esti cea mai calda si cea mai indicata persoana careia ar trebui sa i se intample lucruri uimitoare. Ca membru al Familiei Anita ai reusit sa indeplinesti orice asteptare. Ai trecut peste orice obstacol in timp ce ai ramas acelasi om uimitor. Chiar trebuie sa ai si ceva calitati supraomenesti pentru a realiza aceste fapte. 🙂

Ma bucur ca ai trecut pragul firmei noastre acum multi ani. Sper ca si restul anului sa iti fie plin de fericire, prietenie si dragoste pe care tu le oferi, fara conditionare, tuturor celor care intra in contact cu tine.

Un simplu si sincer multumesc ca faci parte din Familia Anita in Romania… de la inceputurile ei…

Voi ceilalti o puteti intalni pe Alina Viespescu, la sediul Reprezentantei noastre Anita in Romania din Brasov, pe Sirul Livezii. O puteti gasi si la numerele de telefon 0372 68 10 10 sau 0372 68 10 11.

Ne bucuram intotdeauna de oaspeti.

Lasă un răspuns