Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Dilema zilei. Cum reactionam cand constatam ca azi avem nevoie de sutien mai mare decat cel de ieri?!

Vrem sau nu, trebuie sa recunoastem, dragele mele, ca lumea lenjeriei intime este intesata de cuvinte specifice. Ai spune ca in spatele lor se afla un anume mister, dar e doar o impresie, atractiva recunosc, dar doar o impresie! Sutien mai mare


Si iata de ce! Atunci cand plecam la cumparaturi dupa produse de lenjerie e bine sa stapanim termenii. Altfel spus, e bine sa stim cand avem nevoie de un sutien de marime mare si cand suntem in cautarea unui sutien cu cupa mare.

Fetelor, nu e deloc acelasi lucru, desi am fi poate tentate sa credem ca nu e mare scofala!

Cine intelege diferenta, va stii exact ce sa caute.

Sintagma “marime mare” face referinta la o banda de sutien de marime 95 sau chiar mai mare. Majoritatea magazinelor care comercializeaza sutiene pentru persoanele cu o anume silueta nu se vor referi la sutiene ca fiind de marime mare decat in cazul in care lungimea benzii va depasi pragul de 90 sau 95. Sutien mai mare

Grazia este unul dintre sutienele din colectiile Anita potrivit atat ca marime de circumferinta mare, cat si cupe mari
https://anita-lenjerie.ro/produs/grazia-underwired-bra-5639/


Corpurile acelora dintre noi care sunt ceva mai impozante au si ele secretele lor, care nu scapa insa ochiului unui vanzator cu experienta. Asa ca, daca aveti dubii, ascultati si sfatul vanzatorului.

Pe de alta parte, cupa mare se refera la una de tip E, cel putin. Dar poate fi si mai mare. Fiindca aceasta sintagma ascunde in fapt punctul de la care croiala si stilul unui sutien trebuie modificate pentru a se raspunde cu adevarat nevoilor unei femei.

Chiar daca prima data nu va veti impaca poate cu ideea ca sanii dumneavoastra au nevoie de o “casa” mai mare decat cea cu care erati obisnuita pana mai ieri, trebuie sa dati credit realitatii. A cumpara de la producatori specializati nu e o drama.

Anita stie cum sa croiasca sutiene pentru bust generos

Sutienele de un anume tip, sa le spunem ad-hoc impunatoare, merita intreaga noastra atentie si investitie. Si asta din simplul motiv ca un bust mai generos implica folosirea unor materiale diferite. Asta atrage dupa sine sarme, tipare si finisaje special concepute pentru persoanele ce au nevoie de sutienele cu cupe mari.

Asadar, lectia de azi e simpla ca buna ziua. Nu fii dezamagita daca constati ca ai nevoie de un alt tip de sutien decat cel de ieri. Si nu uita, ai nevoie si de producatorii de sutiene cu marimi cat mai diferite. Fiindca o paleta mai larga de produse iti va acoperi si tie nevoia!

Lasă un răspuns