Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cate tipuri de sutien exista pe lume si de ce.

V-ati intrebat vreodata cate tipuri de sutien exista pe lume? Ei bine, destule! Poate nu atat de multe cate ne-am fi dorit cele mai multe dintre noi, dar sunt totusi numeroase. Sutien bandou sau bralette

Data trecuta am vorbit pe larg despre sutienele adeziv si despre cele de tip balconette. Azi a venit randul celor de tip bandou, dar si a celor de tip bralette.



Foarte probabil ca o varianta a sutienului de tip bandou se purta inca din vremuri stravechi. Acesta e motivul pentru care exista persoane care-l considera ca fiind cel mai vechi sutien din istoria umanitatii. Azi, acest tip de sutien e creat dintr-o banda lata de material elastic si care nu are, in general vorbind, parte de inchizatori sau sarme.

Sutienele de tip bandou se aseamana topurilor scurte si mulate si reprezinta o varianta mult simplificata a sutienului fara bretele. Sutien bandou sau bralette

In absenta lipsei de structura, acest tip de sutien ofera foarte putina sustinere, dar si forma. Ceea ce le face greu de purtat in cazul persoanelor cu sani voluminosi.

Pentru celelalte dintre noi, sutienele de tip bandou sunt utile si distractive.

Una peste alta, sutienele de tip bandou sunt disponibile intr-o varietate de culori, dar si cu imprimeuri si dantele. Asta le face aproape perfecte sub un top scurt sau o rochie larga, chiar daca vor deveni partial vizibile.

Ca si cele de tip bandou, sutienele bralette sunt fie nestructurate, fie putin structurate, fara sarme si cu prea putine cusaturi.

Sutienele de tip bralette pot fi captusite ori ba, pot avea inchidere frontala sau la spate, dar pot fi imbracate lejer si peste cap.

Multe dintre sortimentele vestimentare de acest tip seamana foarte bine cu un sutien de baie triunghiular sau cu un top scurt.

Emily, un bralette perfect in colectiile Anita

Aproape sigur, inventatoarea sutienului, Mary Phelps Iacob, cea de la inceputul secolului trecut, daca ar vedea azi un sutien de tip bralette, ar putea oricand crede ca e opera mintii si mainilor sale. S-ar insela insa!

Sutienele de tip bralette sunt confortabile, usor de utilizat, cu un aer mai degraba relaxat si recomandate cu precadere persoanelor cu sani mici.

Atentie insa, asta nu inseamna ca sutienele de tip bralette nu pot fi incercate si de catre persoanele cu sani mari!

Insa ele nu ofera, ca si alte modele, sustinerea, forma sau ridicarea sanilor la care putem visa sau spera.

In plus, mai exista femei care prefera acest gen de sutien pe post de protectie nocturna sau de sutien de casa. Mai ales daca sunt facute dintr-o fibra confortabila, precum cea de bumbac sau de bambus.

Lasă un răspuns