Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cate tipuri de sutien exista pe lume si de ce.

Am vorbit pe larg despre formele si marimile sanilor, asa ca acum, doamnelor si domnisoarelor, a venit timpul sa discutam despre tipurile de sutiene potrivite pentru “comorile” cu care am fost inzestrate. Tipuri de sutien


Pe scurt, exista mai multe tipuri de sutiene, toate cunoscute intr-un fel sau altul, dar cu care a venit vremea sa ne imprietenim mult mai bine. Fiindca exista de multe ori posibilitatea ca un anumite tip de sutien sa poata face parte, simultan, din doua sau mai multe categorii, care sa asigure in fond diverse utilitati.


Pentru azi vom discuta despre doua tipuri. Sutienele adezive si cele de tip balconette.


Una peste alta, sutienele adezive sunt cele fara bretele si fara spate.

Acestea stau lipite de corp cu ajutorul unui adeziv sau al unei bande adezive de tip medical. Iata de unde provine si denumirea acestui tip de sutien, care poate avea, uneori, in dotare, o banda adeziva de uz medical, uneori folosita in combinatie cu silicon, pentru tractiune si stabilitate.

De aici provine si denumirea lor – de sutien cu lipici. De multe ori sutienele cu adeziv reprezinta o solutie excelenta prezenta in dulapul tau cu minuni. Ofera protectie si acoperire chiar si atunci cand apelezi la articole de imbracaminte sumare, precum rochiile sau bluzele fara spate, fara bretele si cu decolteu adanc. Mai ales in zilele calduroase de vara sau atunci cand vrei sa produci o puternica impresie. Tipuri de sutien

Sutienul Basic, adeziv, de mare succes in colectiile Anita

Dezavantajul acestui tip de sutien consta in faptul ca nu ofera sustinere si extrem de putina ridicare. Acesta e motivul pentru care nu este deloc indicat persoanelor cu bust voluminos!

Sutienele de tip balconette sunt cele cu jumatate de cupa, decoltate, care ofera sanului mai putina acoperire.

De obicei au cusaturi verticale proeminente.

Acest tip de sutien ofera un decolteu larg. Varianta lui cea mai revolutionara, ca s-o numim asa, are partea superioara a cupei taiata drept. Ofera sutienului profilului unui balcon. De aici, evident, si denumirea cu care s-a procopsit!

Edelweiss, dantela la superlativ intr-un balconette de succes din colectiile Anita


Sutienele balconette nu au numai decolteul larg. Ele tind sa prezinte si o distanta mare intre bretele. Acest lucru le face foarte greu de utilizat pentru acelea dintre noi cu umerii ingusti. Apropos, fetelor, nu uitati ca bretelele pot aluneca foarte usor de pe umeri. Si o fac mai ales atunci cand nu ne asteptam la asta! Tipuri de sutien


Daca insa avem umerii lati si sanii plini in partea lor inferioara, atunci putem investi cu multa incredere in parteneriatul cu sutienele balconette, cu decolteu ridicat si rotunjit.

In ceea ce priveste tinuta de zi cu zi, acest tip de sutien e ideal pentru bluzele decoltate. In plus, persoanele care poarta cupe marimea D, E sau chiar mai mari trebuie sa cunoasca si amanuntul conform caruia sutienele de tip balconette se aseamana mai mult cu marimile sutienelor cu jumatate de cupa. Si invers!

Mult succes in alegerile voastre, fetelor!

Lasă un răspuns