Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Azi despre sutienele de tip glont si despre bustiere

O noua zi, o noua calatorie in lumea foarte diversa a sutienelor. Pe care le putem include deja printre amicii nostri foarte apropiati, fiindca le imprumutam, uneori fara sa vrem, o serie dintre trasaturile noastre. Sutien glont si bustiera


Sutienele de tip glont reprezinta un stil asa numit vintage. Ironia sortii face sa fi fost foarte populare la jumatatea secolului trecut, in anii celei mai mari conflagratii mondiale si imediat dupa.

Acest tip de sutiene era foarte cunoscut pentru cercurile concentrice de cusaturi din jurul cupei, cele care creau forma ascutita ca de glont.

Imaginatia epocii a facut ca uneori ele sa mai fie numite si sutiene-torpila.

Azi, acest tip de sutien nu se mai poarta zilnic. Raman insa esentiale pentru admiratoarele modei pin-up sau retro, si nu putine!

Pe de alta parte, exista destule femei care considera ca acest tip de sutien ofera o buna sustinere a sanilor lor. Mai ales acelora care nu se impaca cu sarmele. Iar ele ofera un grad sporit de ridicare si de forma, fara a folosi sarmele ca sustinere. Si asta in ciuda faptului ca forma lor e aceea a unui glont, cu care nu ne impacam multe dintre noi. Sutien glont si bustiera

Un sfat femeilor cu sani plati sau plini in partea inferioara. Daca va plac si folositi sutienele glont folositi si pernute pentru a umple complet cupele!

La randul sau, bustierul era cunoscut bunicilor noastre drept corset.

El este varianta moderna a batranului corset, un aliat de nadejde al femeilor de acum cateva generatii. Bustierele ridica sanii, dar ajuta deopotriva si la modelarea taliei si la netezirea burtii. Faca asta cu ajutorul balenelor din metal sau plastic, din dotare. Iar asta le-a facut foarte utile! Si inca le mai face!

Mylena. Asa zisul sutien tip corset de mare succes in colectiile Anita


Bustierele ofera multa sustinere, in special in cazul in care sunt purtate intreaga zi. Nu e de mirare ca multe dintre cele au fost mirese au apelat la ajutorul lor in ziua aceea speciala, cand au imbracat rochia alba de nunta.

Sunt foarte bine apreciate pentru calitatea lor de a distribui greutatea bustului pe o suprafata mult mai mare. Si asta fiindca se transforma intr-un fel de banda foarte lunga. Banda devine baza care ofera sustinerea necesara pe care unele dintre noi o cautam in primul rand la acest tip de vestimentatie.

Bustierele sunt ideale practic pentru persoanele cu bust voluminos.Astfel ofera macar aparenta subtierii taliei si modelarea corpului!

Succes, fetelor!

Lasă un răspuns