Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Lenjerie de culoarea pudrei – de ce purtam in aceasta perioada lenjerie de culoare deschisa

Fiecare sezon are propriile tendinte de lenjerie. In timp ce in sezonul rece preferam tonurile clasice de negru sau intunecat, cum ar fi bleumarin sau verde smarald, primavara trecem la culori deschise din nou. In partea de sus a listei noastre de dorinte se afla lenjeria in nuante prafuite. Stilul acesta ne atrage pe toate cu design-ul delicat, jucaus ramanand in acelasi timp practic. Lenjerie culoare deschisa

Voi incerca sa va explic de ce lenjeria pudra este investitia potrivita pentru innoirea garderobei dumneavoastra.

De la bej deschis la roz pastel – ca o atingere pe piele

Lenjeria in nuante pudrate ne inspira prin varietatea sa. Descoperim tonuri frumoase de bej in toate magazinele de lenjerie. De exemplu in seria Rosa Faia avem colectia „Twin” in culoarea Desert. De asemenea, Anita a creat si nuante fine de trandafiriu. Una dintre cele mai iubite serii de lenjerie in tenta de lemn de trandafir este Selma.

Un maro deschis alterneaza cu tonuri crem nobile. Uneori intalnim si un liliac frumos sau un gri deschis-deschis. Colectia „Antonia” in Dusty Grey va fi disponibila din august 2021.

Design-urile variaza de la dantela romantica pana la chic-uri stil sport.

Sutienele balconette sunt prezentate intr-o nuanta pudra, la fel ca si sutienele clasice cu sarma sau body-urile la moda. Din nou aici se potriveste ca exemplu seria „Twin” in desert.

Lenjeria perfecta pentru stilurile de vara

Noua noastra lenjerie preferata nu numai ca arata ultra feminin, dar are si un avantaj practic. Daca imbracam sutiene de culoare pudra pe sub o bluza sau o camasa din material usor, sutienul este aproape invizibil. Si asta pentru ca sub imbracamintea deschisa la culoare nu ai nevoie doar de lenjerie de corp alba. Poti purta foarte bine ceva in tonuri nude. Chiar si pe sub fustele sau pantalonii de culoare crem putem imbraca chiloti in tonuri pudrate, care abia se vad. Lenjerie culoare deschisa

Sfat. Acordati atentie cusaturilor plate. Sa fie putine, iar modelul de sutien sau chiloti ales sa se potriveasca perfect in zonele numite de noi toate cu probleme. ?  De asemenea, in aceste situatii renuntati la produsele ce au aplicatii precum arcuri si dantele. Desigur, acestea sunt altfel permise si chiar recomandate in mod expres.

Culorile pudrei flateaza orice femeie.

In timp ce negru sau rosu bordeaux pot face rapid femeile cu pielea deschisa sa para si mai palide, tonurile delicate de pudra flateaza orice ten.

Crem, bej pastel sau roz. Toate tipurile de sutiene si chiloti in diferite croiuri sunt extrem de apreciate in aceste nuante. Putem alege pur si simplu lenjeria care ne place cel mai mult, doar in tonuri pudra sa fie. ?

Daca totusi aspectul general de pudra este prea plictisitor pentru dumneavoastra, incercati sa amestecati si sa combinati. Combinati un sutien roz stralucitor cu un tanga roz deschis sau bazati-va pe un amestec captivant de turcoaz profund si un ton de crem usor. Lenjerie culoare deschisa

In acest fel, va puteti crea propriul look de lenjerie, preferat pentru primavara si vara 2021.

Lasă un răspuns