Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Misterul lenjeriei intime.

Chiar exista asa ceva, fetelor?! Daca e sa-i dam crezare Corei Harrington, fata cu blogul dedicat lenjeriei intime si cu carti pe marginea acestui vast subiect, atunci raspunsul e doar unul singur: da! Misterul lenjeriei intime


Cora spune ca ori de cate ori le face cunoscut oamenilor marele ei secret, acela de a fi ales sa scrie si sa faca cariera in lumea lenjeriei intime, oamenii se opresc nedumeriti, iar prima lor intrebare e aceeasi, in noua din zece cazuri: “Da? Dar de ce?” (Sau cu variatiuni pe aceeasi tema)…


Pentru prietena noastra Cora lucrurile sunt foarte simple.

Misterul lenjeriei intime vine din faptul banal ca nu-i acordam, cel putin cele mai multe dintre noi, niciun fel de atentie…

Majoritatea purtam lenjerie pe dedesubt, sub o forma sau alta, fara a sti mai nimic despre acest subiect.

Unele dintre noi apreciem mai mult o anumita firma sau un anume produs, dar de ce trebuie sa acordam ceva mai multa atentie lenjeriei intime sau ce ne poate ea imbunatati viata, iata doua intrebari la care nu ne-am gandit!

Sau, daca ne-au strafulgerat pentru o scurta vreme mintea, le-am trimis repede in coltul uitarii.


Cora Harrington crede ca totul pleaca de la faptul ca nu ne dedicam timp suficient alegerii produselor de lenjerie intima.

Cu alte cuvinte, cele mai multe dintre noi trecem acest capitol “la si altele”, cand el e destinat sa ne rezerve si surprize placute, si destindere.

Asadar, prima lectie pentru fiecare dintre noi: lenjeria intima nu este inutila si nici nu a fost creata exclusiv pentru top-modele.

Lenjerie Anita in Timisoara. Tot timpul avem vitrine frumoase acolo

S-o ascultam putin pe insasi Cora Harrington: “Pentru multe dintre noi, lenjeria pare a fi o petrecere sofisticata, la care nu am fost invitate. Iti spui poate ca toate acele articole delicate arata bine in vitrina sau pe internet, dar odata ce le ai in mana si le incerci, ai impresia ca acestea nu au fost create pentru tine…Nu e asa, chiar deloc! Lenjeria frumoasa este creata pentru toata lumea. Pentru tine, pentru mine, pentru oricine si-o doreste”.

In plus, daca e sa-i dam crezare Corei, nu exista niciodata un anume timp, sezon, luna sau perioada de timp cu predilectie in care sa incepem sa punem pret pe valoarea lenjeriei intime.

Iar cel mai bun ajutor e insasi cartea Corei Harrington – “Detalii intime. Cum sa alegi, sa porti si sa iubesti lenjeria intima”, cea care o sa ne fie mai mult decat un ghid in aventura noastra.


Asadar, fetelor,

daca vreti sa aflati cat mai multe despre universul lenjeriei, despre rostul varietatii marimilor, marcilor, preturilor si stilurilor disponibile, daca credeti ca a venit timpul sa facem pace cu lenjeria intima care-ti mangaie corpul, apropos – ca nimeni altcineva -, daca vrei sa afli instrumentele pentru a te orienta prin lumea “misterioasa” a lenjeriei, atunci tot ce trebuie sa faceti e “sa va cumparati” bilet!

Altfel spus: sa urmariti constant blogul nostru.

P.S. Acelea dintre dumneavoastra care vor sa intre in posesia cartii Corei Harrington – “Detalii intime. Cum sa alegi, sa porti si sa iubesti lenjeria intima” o pot face adaugand un banal comentariu, dar cu precizarile de rigoare, la aceasta postare.

Sa fiti iubite!

Lasă un răspuns