Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Care e rostul lenjeriei intime? Un altfel de raspuns!

De ce purtam lenjerie intima? O intrebare pertinenta si care poate starni fie zambete, fie diverse alte ecouri in mintea noastra, care nu s-ar fi asteptat probabil la o asemenea tema de meditatie…rostul lenjeriei intime

Si totusi, de ce purtam lenjerie intima?

Fiindca asa am vazut la mamele noastre sau la parintii nostri, in general? Asa se cade? Fiindca e o moda? Ei bine, toate acestea la un loc si inca ceva. Potrivit specialistilor, creatori sau designeri, deopotriva, purtam lenjerie intima in primul rand fiindca suntem fiinte umane, dotate cu inteligenta si dorinta de sex-appeal.

“Lenjeria intima iti ofera sansa de a-ti arata respect tie insati in fiecare zi”, sta scris in mai toate cartile scrise pe tema asta.

Altfel spus, lenjeria intima iti permite sa te autoseduci, daca ne permiteti cuvantul, sa-ti demonstrezi tie in primul rand ca incerci sa te valorizezi in fiecare zi.

Chiar si la o varsta in care anumite etape de viata, considerate absolut normale, s-au consumat si-ti spui poate ca nu mai ai nici dupa cine si nici de ce sa alergi. Nimic mai fals! Tu trebuie sa fii cea dintai persoana care sa se bucure de un anume model de furou sau de acea pereche de chiloti de matase zariti in nu stiu ce magazin, nu neaparat de prima mana, dar la care ti-a ramas pana azi gandul…rostul lenjeriei intime

Farmec si eleganta in acest sutien Fleur din colectia Rosa Faia. Cu design romantic si dantela florala.


Nimeni nu-ti stie mai bine secretele decat tu insati.

Poate decizi intr-o buna zi sa porti pe sub o bluza neagra un maieu rosu, foarte sexy, desi dimineata, cand l-ai imbracat ai avut senzatia ca o revezi pe mama sau pe bunica clatinand negativ din cap. Acela poate fi un secret doar al tau, o zi cu o mica nebunie, in care ai implicat un obiect vestimentar care a facut ca starea ta de spirit sa fie putin alta – mai ales in “normalitatea” asta de neinteles din ultimele luni, pentru cele mai multe sau chiar cei mai multi dintre noi -!

Lenjeria intima nu are rolul de a a atrage atentia asupra ta, de a transmite sexului opus un anume mesaj. Desi, cunosti destule care sunt adeptele unui asemenea “cod de conduita”, indiferent de varsta.

Cel dintai rol al lenjeriei intime este acela de a-ti demonstra cat de mult te iubesti, zi dupa zi.

Toate lucrurile din dulapul tau au acest scop primordial. Sa-ti faca zilnic declaratii de dragoste!

Desigur, cu toate avem nevoie de antrenament. E ceea ce va propun pe acest site incepand chiar de azi.

De ce avem nevoie, asadar? rostul lenjeriei intime

De rabdare, cel putin in primele zile, atat cu noi, cat si cu cei din jur, si mai apoi de ceva inspiratie. Toate acestea vor veni cu timpul. Vom avea parte si de sfaturi, o stim bine!

Dar stiti ce? Nu le dati crezare decat acelora care simtiti ca vin din inima! Avem noi un cod special dupa care ne ghidam in aceasta directie. Va propun asadar o calatorie speciala la inceput de an. Dar si o perioada de antrenament, fiindca pandemie sau nu, sarbatorile iubirii ne stau deja in fata usii. Sf. Valentin si Dragobetele ne vor intampina si in 2021. rostul lenjeriei intime

Asadar, haideti fetelor sa invatam sau sa reinvatam sa ne iubim, in primul rand!

Pana data viitoare, va pup sfios pe obraz! Clara!

Lasă un răspuns