Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Ramona de la Ortotech Iasi


Ramona se declara o fire sociabila si vesela, chiar daca, pana acum viata i-a mai oferit si “celalalt obraz”, mai putin placut. Sustine ca nu stie sa minta si ca nu poate iubi oamenii falsi. Ii place sa asculte, sa dea un sfat bun si, daca e cu putinta, sa ajute oricand si cu placere. Pai cum sa nu iubim noi minunea asta de fata pe care o stim de multi ani si care e in familia Anita simplu, Ramona de la Ortotech!Ramona de la Ortotech

Asadar, cu Ramona de la Ortotech, putina vorba dulce de la Iasi.

Ce inseamna Anita pentru tine ?
Ramona Bodescu: Anita reprezinta secretul increderii si feminitatii persoanelor ce poarta produsele acestei marci. Confortul, naturaletea si varietatea produselor pentru toate gusturile, fac astfel incat pana si o persoana ce a suferit o mastectomie sa nu se simta cu nimic diferita.



Cat de complicat e sa lucrezi in zilele noastre cu oamenii?


Ramona Bodescu: Nu e complicat sa lucrezi cu oamenii cand o faci cu placere. Incerc sa le raspund cerintelor, incerc sa-i fac sa aiba incredere in mine si sa se simta in siguranta. Atunci stiu ca vor reveni cu drag.Ramona de la Ortotech


Zilnic cand intampini noi doamne te mai simti intimidata de ceva?

Ramona Bodescu: Cu toate ca suntem impresionate de problemele anumitor cliente, uneori afectate destul de vizibil de tratamentele prin care au trecut, atat eu cat si colega mea, Mihaela Suflet, incercam sa fim cat mai empatice. De aceea, le incurajam sa fie deschise, sa ne spuna ce-si doresc. Mai apoi noi gasim cele mai bune solutii pentru ele. Clientele sunt multumite si revin, marturisindu-ne ca ne prefera oricarui alt magazin de acest fel din Iasi, pentru ca atentia si starea de bine gasite la noi sunt ceva deosebit pentru ele. Simt ca le acordam cu adevarat atentie si mai ales ca suntem rabdatoare.



Ai ceea ce se numeste cel mai bun sfat pe care l-ai primit pana acum in viata?

Ramona Bodescu: Cred ca ar fi sfatul parintilor. Sa fiu puternica si sa trec peste greutati, indiferent de ce-mi ofera viata.



Care e perioada ta preferata din an?


Ramona Bodescu: Primavara. Este un anotimp al renasterii. Iar luna mai e preferata mea!



La ce metoda personala de calmare apelezi atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Ramona Bodescu: Ma declar o persoana ponderata si ca atare tin destul de bine lucrurile sub control, chiar si atunci cand lucrez cu persoane mai pretentioase.



Macar pentru o zi ai vrea sa schimbi locul cu cineva anume?

Ramona Bodescu: Cu nimeni. Sunt eu si atat. Oricum, nu-mi place nici sa fiu comparata cu unul sau cu altul, oricine ar fi acela…

Acasa familia crede ca jobul tau se aseamana cu ceva anume? Ce reactie au avut cand au aflat prima data cu ce te ocupi?


Ramona Bodescu: Toti considera ca am un loc de munca placut si frumos. Sunt incantati de ceea ce fac si cred ca se mandresc cu mine.



Ce faci cand vrei sa te decontectezi complet de la lumea din jur?


Ramona Bodescu: Nu stiu daca as vrea sa fac asta… Nu suport singuratatea… Gandurile ma duc departe…


Cum incepe si cum se termina o zi de munca?

Ramona Bodescu: Cu drag si cu dorinta de a-mi duce la indeplinire ceea ce imi propun.



Cum e de fapt Iasiul? Prin ce difera el de alte orase?

Ramona Bodescu: Pe langa faptul ca este orasul tuturor oportunitatilor si o zona turistica superba, este si locul cu cele mai frumoase amintiri personale. Din copilarie, din perioada anilor de scoala. In plus, se adauga la bilant si realizarile mele profesionale.


Ce reteta de cozonaci ne recomanzi? Sau sa mergem ori de cate ori putem pe teribila reteta moldoveneasca de poale-n brau?

Ramona Bodescu: Aici m-ati prins! Atat la cozonaci, cat si la poale-n brau, mama este specialista.Ramona de la Ortotech


De cand cunosti produsele Anita? Ai o mica istorie personala?

Ramona Bodescu: Contactul cu produsele Anita s-a produs in mai 2016 – v-am spus deja ca luna mai e preferata mea! -, cand am mers in Germania pentru un training. Am fost impresionata de zona, de modul de realizare a protezelor externe de san si a lenjeriei intime. Se pune foarte mult accent pe corectitudine si pe lucrul bine facut. A fost o experinta extraordinara, pe care nu o voi uita niciodata.


In perioada asta teribila marcata de pandemia Covid-19 ai avut parte de mari bucurii?

Ramona Bodescu: Sincer, as exagera daca v-as spune ca am avut surprize placute in tot acest timp. A fost o perioada dificila pentru toata lumea, dar sper ca noul an sa fie mai bun pentru noi toti.

Ca sa le intalniti pe fetele de la Ortotech Iasi, tot Ramona ne-a dat amanuntele de care aveti nevoie. Asadar de luni pana vineri, intre orele 8.30 -17.00, la puteti trece pragul sediului Ortotech din Iasi. Pe strada Sarariei la numarul 26.

Ca punct de reper al magazinului se ia Liceul Economic Administrativ. Pentru cei care vor sa utilizeze transportul public, pot ajunge fie cu ajutorul autobuzelor 20, 28 si 41, fie cu tramvaiele 6, 7 si 9, coborand la statia Targu Cucu sau Bucegi, dupa caz. Telefoanele de contact sunt urmatoarele: 0232.311010 , 0742.101.059 si 0749.017.659. Si bineinteles ca puteti vedea produsele Anita si pe site-ul www.ortotech.ro.

Cat despre Ramona Bodescu intotdeauna va asteapta cu binete, pentru ca asa este ea. Stie sa faca mult bine si o iubim tare mult pentru asta.

Lasă un răspuns