Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia Anita‘‘. Cristina Cocis de la Ortotech

Cristina Cocis: ‘‘Anita inseamna varietate, atentie deosebita la detalii, eleganta!‘‘

De data asta mergem in vizita la Cristina Cocis de la Ortotech Bucuresti. De pe lista cu persoane faine din viata cuiva, cei de la Ortotech ocupa un loc de cinste… Daca aveti vreo zi grea, daca simtiti ca vreti sa vorbiti cu cineva drag, gasca de la Ortotech va sta mereu la dispozitie cu zambet cald! Iar Cristina Cocis face ce face orice om fain… iti incalzeste inima… O puteti intalni in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 17.00, la magazinul ORTOTECH SRL,  din str. Traian, nr. 57, sector 3, Bucuresti. Noua ne face mereu placere sa vorbim cu ea si cateodata sa o si chinuim la modul placut cu povesti despre Brasov si dorul ei de acest oras… Cristina de la Ortotech

Asadar la o poveste cu Cristina,

Ce inseamna Anita pentru tine?

Cristina Cocis: Pentru mine, Anita inseamna varietate, atentie deosebita la detalii, eleganta. Anita Care inseamna si sustinere pentru femeile care au trecut prin solutii drastice de tratament, precum mastectomiile.

Cele mai bune sutiene si costume de baie pentru proteze de san Anita Care la Ortotech Bucuresti

Cat de complicat e sa lucrezi azi cu oamenii, in conditiile stiute de toti?

Cristina Cocis: In general “greul” vine in functie de felul in care fiecare persoana “a abordat” situatia si noile reguli. Desigur, purtarea mastii in permanenta face ca aproape totul sa fie dificil uneori. Cand probezi normal haine este greu, daramite cand probezi sutiene si proteze de san. Dar ne adaptam si incercam sa facem tot ce e posibil pentru ca doamnele sa fie multumite!

Dispozitive medicale la Ortotech Bucuresti. Apelati cu incredere la aceasta echipa.

 Zilnic cand intampin noi doamne inca esti intimidata de…?

Cristina Cocis: Incerc sa nu ma arat intimidata. Pacientele noastre au nevoie de siguranta care sa le certifice ca la finalul vizitei in magazinul nostru vor arata cum aratau inainte de operatie, ca in vremurile bune, daca imi este permisa expresia. Chiar si cele mai pretentioase doamne dintre clientele noastre au reusit, in parte si cu ajutorul nostru, sa gaseasca varianta optima, combinatia perfecta de sutien si proteza ANITA, care sa le puna in cea mai buna lumina. Una din marile noastre bucurii este atunci cand o doamna care ti-a dat ceva batai de cap la prima vizita, revine pentru alte sutiene, proteze sau chiar costume de baie.

Cel mai bun sfat pe care l-ai primit pana acum in viata?

Cristina Cocis: Am primit multe sfaturi bune, nu stiu daca l-as putea numi acum pe cel mai bun, dar cel pe care l-am urmat si continui sa-l urmez este cel care spune asa: calatoreste, vezi cat de multe locuri frumoase poti, bucura-te de oamenii locului si de natura.

Ce sfat ai fi vrut sa primesti la 20 de ani…?

Cristina Cocis: Hmm, mai degraba as spune ce sfat ar fi trebuit sa urmez la 20 de ani.  Sunt multe, le-am primit, dar cine le-a si pus in practica. Sincer? Am inceput sa urmez sfaturile bune dupa alti 20 de ani.

 La ce metoda personala de calmare apelezi atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Cristina Cocis: Nu-mi plac situatiile scapate de sub control, asa ca incerc din greu sa le evit.

 Pentru o zi ai vrea sa schimb locul cu …?

Cristina Cocis: Cu mine, cea de acum 15 ani. 

Acasa familia crede ca jobul tau seamana cu….?

Cristina Cocis:  Unul obisnuit…

Cand vrei sa te deconectezi complet de lumea din jur ce preferi sa faci?

Cristina Cocis: Merg in parc sau in padure sa ascult vantul prin frunze si pasarile ciripind. 

Cum incepi si cum termini ziua de munca?

Cristina Cocis: O incep cu convingerea ca va fi o zi buna si o termin cu speranta ca maine va fi macar la fel.

 De obicei asculti muzica lui…?

Cristina Cocis:  Ascult destul de multa muzica, de mai multe feluri, dupa cum imi dicteaza starea de moment. Imi plac Muse, Metallica, Joan Jett, Disturbed… si altii.

 Cunosti produsele Anita de ceva vreme si ca atare ai o mica istorie personala, o relatie speciala. Poti sa ne-o descrii succint, cu accent pe ce te-a marcat cel mai tare?

Cristina Cocis:  Pana acum  patru ani cand am inceput munca la Ortotech, nu vazusem niciodata o proteza de san. Pentru mine a fost o mare provocare. Cu putin curaj si ajutata de colege si de cataloagele ANITA, am inceput sa ma acomodez. Apoi am inceput chiar eu sa le ajut pe diversele doamne in alegerea produselor pe care le cautau.


Cea mai placuta surpriza a anului 2020 a fost pana azi…?Cristina Cocis: Surprinzator, am avut cateva surprize placute. Mici, dar au fost…nepretuite!

 Mai crezi in Mos Craciun?

Cristina Cocis: Da, cred! Si, in spiritul acestor sarbatori, ne gandim ca oricine are nevoie de un cadou de suflet. Deci, va asteptam la Ortotech, cu dragoste si pasiune fata de lucrul bine facut!

Accesul la Ortotech se face cel mai usor cu masinile STB ce deservesc linia 133, din care veti cobori la statia ‘‘Matei Basarab‘‘, fix in fata magazinului. Altfel, magazinul se afla intre Hala Traian si fostul Spitalul Caritas, deci liniile STB 123 si 124 va pot ajuta si ele, in mare masura.

Magazinul ofera si alte dispozitive medicale, colaborand pe aceasta linie cu toate Casele de Asigurari de Sanatate.  Colega Cristinei Cocis (pe care o veti descoperi in fotografii) se numeste Dorina Zafiu si impreuna fac o echipa completa!

Cristina si Dorina, fetele Anita de la Ortotech Bucuresti
Magazinul are deschise toate canalele de comunicare consacrate.

Asadar poate fi usor de gasit pe Internet (https://www.ortotech.ro), pe Facebook (https://www.facebook.com/ortotech.bucuresti), WhatsApp sau E-mail, pentru a lua rapid si eficient legatura cu toti cei ce au nevoie de produsele ANITA.

Programarile se pot face la numerele de telefon 021.326.03.55  sau 0745.172.929. Dar puteti scrie si la adresele de e-mail: office@ortotech.ro si info@ortotech.ro

Pentur noi e clar… tare ii mai iubim pe cei de la Ortotech. Asa ca in zilele urmatoare le veti cunoaste pe fetele lor de la Iasi, Ploiesti sau Constanta.

Lasă un răspuns