Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia Anita‘‘. Claudia Ganea de la Ortopedia Orto-San

Claudiei ii place sa spuna: ‘‘Pot vorbi despre Anita la infinit, dar totul se rezuma la Ador lenjeria Anita!‘‘

Claudia Ioana Ganea, e printre cei mai noi membrii ai familiei noastre. Din 2019 ea se ocupa de destinele Centrului Ortopedia Orto-San din Fagaras, judetul Brasov.

Insa de Anita s-a indragostit inainte de a ne cunoaste pe noi. A lucrat cu si a vandut multa vreme produsele Anita in Italia, mai exact la Roma.

A facut acest lucru intre 2004 si 2019.  la un moment dat insa verisoara favorita a fostului nostru international, Ionel Ganea, fotbalist cunoscut in tara si peste hotare, a decis sa revina acasa si sa deschida o afacere.

Claudia noastra de la Fagaras impreuna cu fiul ei si varul celebru, internationalul Ionel Ganea,

Sediul centrului de care se ocupa Claudia Ioana Ganea se afla in Fagaras, pe strada Doamna Stanca, la numarul 12.

Dialogul mai altfel cu Claudia a inceput cu intrebarea simpla, Ce inseamna Anita pentru tine?

Claudia Ioana Ganea: Anita inseamna confort, lenjeria intima ideala, eleganta si calitate. Anita inseamna reusita de a completa in si prin detalii exigentele oricarei femei, indiferent de cerintele exprimate.

Cat de complicat e sa lucrezi azi cu oamenii, in conditiile stiute de toti?

Claudia Ioana Ganea: E greu, dar este misiunea noastra sa intelegem si sa ajutam persoanele. Iata de ce eu spun ca nimic nu este imposibil!

Zilnic cand intampini noi doamne te simti inca intimidata de ceva?

Claudia Ioana Ganea: De problemele legate de alegerea lucrului perfect pentru fiecare, fiind putine doamne care cunosc beneficilie produselor bine alese. Aici cred ca indrumarea noastra ca si consilieri Anita devine esentiala, fiindca altfel nu ne-ar ramane decat sa acceptam produsele existente pe piata, de o calitate mai slaba.

 La ce metoda personala de calmare apelezi atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Claudia Ioana Ganea: Cred ca am o fire destul de echilibrata si reusesc sa-mi controlez starea de spirit. Daca totusi constat ca ma depaseste raspund cu un Bine, multumesc, dar nu cred ca va pot ajuta!
Pentru o zi ai vrea sa schimbi locul cu vreo personalitate a lumii? Claudia Ioana Ganea: Buna intrebare,  dar multumirea mea interioara este ceea ce fac in prezent, cum ma pricep mai bine. In fapt, asta fac de mai bine de 16 ani. Si ca sa va spun un mic secret:  as vrea sa fiu model!
Acasa familia crede ca jobul tau seamana cu….? Claudia Ioana Ganea: Cu o slujba ca oricare alta. 

Cand vrei sa te deconectezi complet de la lumea din jur ce preferi sa faci? Claudia Ioana Ganea:  Ma dedic lecturii si drumetiilor, fiindca in ele putem descoperi lucruri sau locuri noi.

Cum iti incepi si cum iti termini ziua de munca? Claudia Ioana Ganea: Cu buna dispozitie, fiindca iubesc munca pe care o desfasor.

 Ce muzica asculti? Claudia Ioana Ganea: Imi place orice tip de muzica, in functie de starea in care ma aflu… 

Fapul ca ai rude celebre, chiar un fotbalist cunoscut in familie, ajuta? Claudia Ioana Ganea: Ajuta in general, dar nu si in munca mea de zi cu zi.

 Atunci cand ai intrat in familia Anita din Romania cunosteai deja produsele Anita de ceva vreme si intr-un fel fel sau altul ai o mica istorie personala. Poti sa ne spui cum ai ajuns la lenjeria Anita?

Claudia Ioana Ganea: Iubesc sportul si asa am descoperit produsele Anita. Ulterior am inceput sa-mi indrum clientele pentru folosirea lenjeriei Anita ca un fel de rasplata, daca pot sa o definesc asa. Iar marea multumire a venit cand am observat cat de importanta este alegerea unui sutien, ajutand cat de bine ma pricepeam. Totul e important in acest caz, de la calitatea materialului la nevoia clientei, care poate a mai si trecut prin experienta unor interventii chirurgicale de genul mastectomiei. Pe scurt, as vorbi despre Anita la infinit, dar voi adauga doar atat, Ador lenjeria Anita!.

 Mai crezi in Mos Craciun? Dar in Mos Nicolae? Claudia Ioana Ganea: Aici raspunsul e atat de simplu… Toti ramanem copii!

Celor care cititi aceste randuri si locuiti in zona de activitate a acestei fete minunate nu va ramane decat sa ii treceti pragul… si asta cat mai repede. Ador lenjeria Anita!

Orarul de functionare a Centrului Ortopedia e de luni pana vineri intre orele 9.00 si 17.00. Claudia va roaga insa, daca sunteti interesate sa o vizitati, sa o sunati in prealabil, la 0770.779.541, sau puteti sa ii scrieti pe adresa de email ortosanfagaras@gmail.com, pentru a stabili o programare, dar si pentru a evita aglomeratia. Mai ales in aceasta perioada cand autoritatile au stabilit anumite reguli si norme sanitare, general obligatorii.

Daca nu mai aveti rabdare puteti face cunostinta chiar acum cu produsele centrului Claudiei la www.ortopedia_ortosan.ro.

In ceea ce ne priveste stim ce vom face chiar acum… chiar si din acest colt de pagina de internet ii trimitem o imbratisare mare si stransa fagarasencei noastre preferate…

Lasă un răspuns