Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia Anita‘‘. Mariana Ungureanu de la Bentris Plus

Astazi, v-o prezentam pe Mariana Ungureanu, membra a familiei noastre din 2012. Ea se ocupa de Centrul de Consiliere pentru protezare externa de san din Bucuresti, Bentris Plus. Mariana Ungureanu de la Bentris Plus

Inca de la inceput ne-a fost drag sa lucram cu Mariana si mai ales sa alcatuim impreuna reteta Anita in Romania. In toti acesti ani o multime de femei s-au bucurat sa o cunoasca si mai ales sa ii ramana prietene. Pentru noi asta e ingredientul principal, sa aducem fericire celor care trec pragul partenerilor Anita din tara si sa putem sa le numim mai apoi parte a familiei noastre.

Randurile de mai jos o vor infatisa pe Mariana Ungureanu putin altfel…, nu doar doamna care stie de ce sutien sau proteza de san ai nevoie, ci doamna in care te poti regasi si de care chiar iti este dor… Mariana Ungureanu de la Bentris Plus

Meseria mea? O provocare continua!

Asadar, cu Mariana Ungureanu despre ea insasi, pe repede inainte:

‘‘Fac parte din familia ANITA din anul 2012… Am inceput aceasta colaborare din dorinta de a ajuta femeile care s-au confruntat cu o mastectomie… si printr-o implicare continua si o intelegere a necesitatilor fiecarei paciente am ajuns sa ma consider multumita cand sunt satisfacute nevoile fiecarei paciente in parte… cand primesc feedback- ul “M-ati facut FERICITA!‘‘.

Daca ar trebui sa spun ce inseamna compania Anita pentru mine as raspunde fara ezitare calitate, eleganta si confort.

Cat de complicat e sa lucrezi azi cu oamenii, in conditiile stiute de noi toti?

Mariana Ungureanu: “Trecem printr-o perioada grea, incertitudinea, frica ne fac sa reactionam imprevizibil… A lucra cu pacientele ce au trecut printr-o operatie de cancer de san era si pana acum o misiune nu foarte usoara… In aceasta perioada a fi consilierul de care au nevoie, online destul de des… este o provocare…, dar este si o misiune… aceea de a le reda echilibrul, increderea si dorinta de a reveni la o viata normala… misiune pe care o duc cu mare drag si cu o imensa responsabilitate.”

Zilnic cand intampin noi doamne inca sunt intimidata de…?

Mariana Ungureanu: “Sunt intimidata de faptul ca nu voi putea oferi solutia cea mai buna pentru pacienta, ca nu voi reusi sa comunic atat de bine incat functionalitatea sa se imbine cu confortul si eleganta…”

 La ce metoda personala de calmare apelez atunci cand situatia pare a scapa de sub control? Mariana Ungureanu: “Plimbarea in aer liber.”

Pentru o zi as vrea sa schimb locul cu …? Mariana Ungureanu: “Cu nimeni… jobul meu imi da aripi… o stare de bine… pentru ca fac ceea ce imi place.” 

Cand vreau sa ma deconectez complet de la lumea din jur …? Mariana Ungureanu: “Ma deconectez citind o carte alaturi de pisica mea.”

Cum incepi si cum termini o zi de munca? 

Mariana Ungureanu: “Incep ziua increzatoare in ceea ce voi face… si inchei ziua multumita daca am reusit sa aduc fericirea in casa cat mai multor paciente cu care am luat contact.”


De obicei ascult muzica lui…? Mariana Ungureanu:  “Freddy Mercury.”

Mai crezi in Mos Craciun? Dar in Mos Nicolae? Mariana Ungureanu: “Cred in magia sarbatorilor, in bucuria de a fi impreuna cu cei dragi, de a oferi daruri, ajutoare celor ce au nevoie.”

Cea mai placuta surpriza a anului 2020 a fost pana azi…? Mariana Ungureanu: “Cea mai placuta surpriza? Atunci cand fiul meu si-a luat un catel, un Golden Retriever…”

Pe Mariana Ungureanu o puteti intalni in Bucuresti, la sediul Bentris Plus

Mai precis centrul de Consiliere Bentris Plus este in incinta ISPH Business Centers SA din strada Vasile Lascar nr. 5 – 7, etajul 4, la camera 416. Ca punct de reper este cunoscuta Piata Rosetti, acolo unde ajung diverse linii ale transportului public (masinile cu numarul 122, 336, 381 sau cursa rapida 783, dar si troleibuzele 69 si 85) sau Metroul (Magistrala 2, cu statie la Piata Universitatii).

Orarul de functionare al Centrului Bentris Plus e de luni pana vineri intre orele 11.00 si 17.00. Colega noastra, Mariana ii roaga pe toti cei interesati sa o sune in prealabil, pentru a stabili o programare, dar si pentru a evita aglomeratia, mai ales in aceasta perioada cand autoritatile au stabilit anumite reguli si norme sanitare, general obligatorii.

Mariana Ungureanu poate fi apelata zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00, la numarul de  telefon 0723. 609.934. O puteti intreba despre orice fel de detalii intalnite deja in munca ei speciala cu femeile ale caror vieti s-au schimbat ca urmare a unor situatii-limita.

Iar cei care doresc amanunte despre magazin si ofertele sale de ultima ora le pot gasi la adresa www.bentris.ro (Bentris, un Plus de confort).

Mariana, noi, la Anita, te iubim, dar stii asta deja…

Lasă un răspuns