Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Sutienele nu dureaza pentru totdeauna. Cand le inlocuim?

Daca nu iti amintesti ultima data cand ti-ai inlocuit sutienul, avem o problema. Sutienele nu dureaza pentru totdeauna – chiar daca achizitionezi produse de cea mai buna calitate  realizate cu maiestrie.

Se apropie data de “expirare” a sutienului preferat?

Cu toata transpiratia si uzura, trebuie sa iei in considerare data de expirare a sutienelor.
Desi nu exista o data exacta de expirare stampilata pe sutien, exista semne care iti vor spune daca este timpul sa il arunci la cosul de gunoi. Sutienele nu dureaza pentru totdeauna

Alege un numar

Probabil ca stii cate sutiene se afla in sertarul tau de lenjerie. Poate sunt 3, 7 sau 27. Dar stii numarul sutienelor pe care le porti de fapt? Pana la urma, noi toate avem favoritele noastre – iar acele sutiene sunt cele pe care le purtam mai mult.

Lucia
Asadar, ce ar trebui sa faca orice doamna?

In primul rand ia in calcul cate sutiene porti dintre cele pe care le ai. Scapa de cele pe care nu le imbraci, deoarece exista evident un motiv pentru care nu le porti niciodata.

De regula, o femeie ar trebui sa detina intre 7-10 sutiene si sa le roteasca regulat intre ele. Asta inseamna ca nu poti sa porti acelasi sutien doua zile la rand!

Daca aveti ceva mai putin de 7-10 sutiene, este timpul sa inlocuiti dintre ele sau cel putin sa le revigorati putin!

Airita – gama Anita since 1886

Verifica-ti lenjeria cel putin o data pe an!

Cel mai bun mod de a afla daca este timpul sa renunti la cateva dintre sutiene este verificarea marimii pe care o porti. La urma urmei marimea corecta a unui sutien este cel mai important lucru pentru sani sanatosi cu aspect minunat. Asa ca intotdeaua trebuie sa tii cont de marimea corecta a obiectelor de vestimentatie pe care ti le alegi.

Am ajuns la concluzia ca exista un maxim de 7-10 sutiene pe care le porti de fapt! Si acum? Arunca-le pe cele care par pur si simplu uzate, care nu ti se mai potrivesc ca marime sau sunt pur si simplu foarte vechi. Apoi reevaluaza-ti dimensiunile corpului. Posibil sa trebuiasca sa iti schimbi marimea, iar apoi le inlocuiesti pe cele trei aruncate cu trei noi potrivite tie.

Stabileste-ti marimea

Daca banda sutienului este prea intinsa, e momentul ca acesta sa ajunga la cosul de gunoi. In aceasta situatie, sigur ai nevoie si de o alta marime.Sutienele nu dureaza pentru totdeauna.

Uneori cel mai bun mod de a observa acest lucru este sa acorzi atentie cupelor sutienului. Daca acestea nu vor mai incadra frumos sanii este evident ca banda sutienului a suferit modificari.

De asemenea, vei dori sa verifici bretelele. Daca sunt slabite, iar sistemul de reglare nu mai sta la locul lui, e evident ca ai nevoie de un alt sutien.

Daca armatura isi face aparitia de undeva din cupe, e clar ca acel sutien nu mai poate sa faca parte din garderoba ta.

Havanna, colectia Anita since 1886

Data viitoare cand imbraci un sutien trebuie doar sa te uiti in oglinda si sa incerci sa observi tot ce nu mai este in regula cu el.

Acestea ar fi elementele de baza de care trebuie sa tinem cont cand inlocuim un sutien. Nu exista o data exacta de expirare a sutienelor deoarece aceasta variaza in functie de stil, de calitatea lui, de marca si mai ales de cea care il poarta.

Si stii care e culmea, un sutien pe care il porti in mod regulat va dura mai mult decat cel ales special pentru rochia fara spate,  uimitoare, pe care ai decis sa o porti la o intalnire, o singura data pe luna.

De asemenea, un sutien de calitate va tine mai mult ca cel ieftin luat de la magazinul de cartier.

Asadar, verifica-ti sertarele si sutienele si va fi usor sa constati daca a trecut data de expirare a vreunuia dintre ele.

Colectiile Anita va stau mereu la dispozitie cu ceva nou, elegant si confortabil.

Lasă un răspuns