Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Lista cu ce ar trebui sa faca un sutien sport bun

cel mai bun sutien sport din lume

Alege din colectia de sutiene sport premium Anita Active.

Chiar daca pare o piesa vestimentara simpla, sutienul sport este de fapt un amalgam de elemente complicate. Exista modele ce se intid peste sani ca un elastic urias, exista stiluri ce sunt realizate cu tesaturi respirabile, stiluri cu plasa, stiluri cu bretele care se incruciseaza, stiluri cu bretele care se desfac… oh… cred ca ai prins deja ideea…

Variantele de modele de sutiene sport existente pe piata sunt practic nenumarate, dar nu toate sunt create la fel si nu toate sunt pe atat de confortabile pe cat ar avea nevoie cea care le foloseste. Asadar vom parcurge impreuna un curs rapid despre cum ar trebui sa simti un sutien sport, ce ar trebui sa faca pentru a-ti asigura o potrivire optima pe marime, dar sa iti ofere in acelasi timp suport si confort. Sutiene sport Anita Active.

Sutienul tau sport ar trebui sa fie strans pe corp

Exista o mare diferenta intre un sutien sport care se simte strans pe corp si un sutien sport strans pe corp.

Desi nimeni nu poate nega ca este necesar ca un sutien trebuie sa fie strans pe corp pentru a-ti mentine sanii la locul lor, trebuie sa stii ca sutienul sport nu ar trebui sa se simta ca si cand tocmai te lasa fara suflare. Ar trebui sa fie suficient de confortabil pentru a tine bustul intr-un singur loc, dar nu atat de strans incat sa simti ca nu mai pori respira.

Sutienul sport ar trebui sa reduca miscarea inutila a sanilor
Design-ul si functionabilitatea acestui produs sunt  deosebite datorita bretelelor exclusiv create de Anita.

Un sutien sport bun este conceput cu ideea de a reduce miscarea inutila a sanilor cu cel putin jumatate. Asadar atunci cand probezi un produs nou, sari in sus si in jos sau alearga pe loc. Daca simti ca pieptul ti s-a miscat doar putin, atunci sutienul sport probat face ceea ce este intentionat sa faca… asadar este posibil sa intri in posesia unui sutien sport bun.


Sutienul sport ar trebui sa fie usor
https://anita-lenjerie.ro/produs/sutien-sport-air-control-5533/


Este evident ca intotdeauna vei simti ceva atunci cand porti un sutien sport, dar acel ceva nu ar trebui sa iti distraga atentia de la antrenamentul pe care il desfasori.
Daca se intampla de prea multe ori ca in timpul exercitiilor pe care le faci sa iti simti sutienul sport, ar fi momentul sa vezi ce anume iti distrage atentia. Poate iti sapa pe umeri. Poate simti ca strange la subtiori. Poate simti nevoia sa iti asezi tot timpul sanii in cupele sutienului. Toate acestea sunt semne ca e momentul pentru un sutien nou, un stil nou sau chiar o alta marime.

Sutienul sport trebuie sa fie confortabil

Exact ca cele mentionate mai sus, este evident ca un sutien sport trebuie sa iti ofere senzatia de confort. Expresia potrivita acestui punct este marimea corecta.

Asa cum un model prost de sutien sport te va face sa te simti tot timpul inconfortabil, tot asa va face si un sutien bun, dar ales si purtat in marime gresita.

Asadar acorda atentie zonelor in care simti disconfort si tine cont de acest lucru atunci cand cumperi un model nou.
 

Un sutien sport bun ar trebui sa arate bine

Un semn destul de clar ca este timpul sa iti completezi colectia de sutiene sport este daca acesta nu mai arata ca nou.

In timp tesatura va incepe sa se intinda si chiar sa se rupa. Probabil armatura va iesi. Asta nu se intampla doar daca ai ales de la inceput un produs de calitate inferioara. Se poate intampla chiar si cu cele mai performante sutiene din simplul motiv ca in timp se uzeaza.

Oricare ar fi motivul, daca sutienul sport nu mai arata ca unul nou ar fi bine sa te gandesti la o raita prin magazine pentru achizitionarea altuia.

Alege din colectia de sutiene sport premium Anita Active.

Acestea sunt disponibile pe toate cupele si dimensiunile. Poti opta chiar si pentru comanda online a acestora si vei vedea, in cele din urma, cum ar trebui sa se simta la purtare un sutien sport bun.

Lasă un răspuns