Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Imprimeuri si nuante in sala de sport

Stim toate ca sanatatea si fitness-ul sunt necesare pentru a ne mentine in forma de-a lungul agitatiei vietii de zi cu zi. Cu toate acestea, uneori avem nevoie de putina motivatie si sprijin suplimentar pentru a ne face sa trecem prin acele antrenamente obositoare si pentru a ne simti cat mai bine in timp ce transpiram pe durata rutinei pe care ne-o impunem. Va propunem imprimeuri in sala de sport.

Colectia de sutiene sport Anita Active si-a castigat reputatia de a oferi suport maxim pe durata celor mai solicitante activitati fizice . Toate acestea fara a va face sa simtiti disconfort sau a va face sa va simtiti incorsetate.
Imprimeurile noastre vibrante desavarsesc sutienele sport. Culorile noi va vor permite sa va exprimati personalitatea, in timp ce va dati toata silinta la sala pentru activitatiile sportive. imprimeuri in sala de sport

Determinate si sexy

Printul Python va spori motivatia de a escalada fiecare obstacol ce apare. Imprimeurile de tip piele de sarpe au o reputatie deosebita si sunt extrem de populare in randul femeilor de peste tot. Daca doriti sa va exprimati acea latura de „fete rele”, printul acesta ar putea fi exact „muscatura” de care aveti nevoie. Daca alegeti sutienul Extreme Control veti fi „inarmate” si gata de „lupta”!

Spiritual si cu vointa puternica

Acest design modern si ezoteric ii va intriga pe cei din jur. In acelasi timp genereaza un spirit magic pentru a va atinge noi obiective in timpul antrenamentelor. Toate stim ca exista conexiuni pozitive intre mintea noastra si lucrurile ce ne plac.

Design-ul sutienelor noastre sport este deja fascinant, iar atunci cand este combinat si cu modul unic in care sunt realizate cupele sutienelor se creeaza o fuziune mistica ce va face sa atingeti noi niveluri de constiinta sanatoasa.

Zen si indragostita

Nuanta pool blue este Inspirata de acele zile calde de vacanta, cand stai asezata langa o piscina. Iti va aduce in minte doar amintiri preferate pentru un efect relaxant. Amintirea momentelor frumoase te motiveaza pe parcursul unui antrenament.

Cupe fara cusaturi si bretele ce se intersecteaza la spate fac din DynamiXstar sutienul sport preferat.

Asadar… e simplu… incepeti “sa rasfoiti” toate printurile si culorile vibrante din colectia Anita Active! E una dintre modalitatile cele mai utile prin care va puteti stabili intentiile caii catre fitness in timp ce aratati elegant… Sutienele sport Anita Active au reputatia de a oferi suport maxim pe durata celor mai solicitante activitati fizice.

Lasă un răspuns