Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Invitatie la o calatorie speciala, alaturi de o femeie care stie ce, cand si cum se imbraca…

Sa fim sincere: lenjeria intima este derutanta! Afirmatia nu-mi apartine, doamnelor si domnisoarelor. Ea vine din partea Corei Harrington, o scriitoare americana, experta in chestiuni legate de lenjerie intima. Lenjeria intima e derutanta

Si cand scriu experta, includ aici faptul ca a lansat o carte de succes, “Detalii Intime. Cum sa alegi, sa porti si sa iubesti lenjeria intima.” La Reprezentanta Anita ne mandrim cu faptul ca am reusit chiar noi sa tiparim aceasta carte pentru Romania.

Dar sa revenim la Cora, ea se ingrijeste si de blogul ei personal, The Lingerie Addict.

Asadar mi-am permis sa trag cu ochiul, sa ma inspir si sa va molipsesc si pe voi, de stiinta asta speciala, asemenea unui Prometeu feminin! Lenjeria intima e derutanta


Primul pas e cel al intrebarilor de tip esential:

Care e diferenta dintre un sutien cu jumatate de cupa si un sutien tip balconette?

Care e scopul cusaturilor de pe sutiene? Cum iti alegi sutienul? Dar chilotii sau slipul? Ce ziceti despre ciorapul care vi se potriveste cel mai bine?


Acum v-ati prins de ce vorbesc despre o “stiinta speciala”? Entuziasmata de cartea Corei Harington am incercat sa-i transmit ceva din toate acestea si partenerului meu de viata. M-am trezit fata in fata fie cu o privire extrem de mirata, de genul “Ce ti-a venit, fata!”, urmata apoi de o indiferenta aproape totala, dar binevoitoare, prefatata de intrebarea: “Auzi, nu ai vrea sa vorbim despre altceva?”…

https://anita-lenjerie.ro/produs/sutien-clara-art-5863/


Asa ca m-am decis sa va invit pe voi, celelalte la bucuria de a descoperi impreuna lucruri pe care, asa ca mine, nu le stiati pana astazi.

Daca iti place notiunea de lenjerie, daca iubesti articolele intime de imbracaminte, care sigur ca da, ascund o groaza de mistere daca stii sa le asculti povestea, atunci trebuie sa mergi in rand cu noi, alaturi de noi.

Intr-o lume in care anumite lucruri par sau chiar ne scapa de sub control, va propun sa descifram impreuna de ce exista mii de marci, sute de stiluri si zeci de dimensiuni.

Dar mai ales, ce anume din toate acestea ni se potrivesc si de ce! Asadar, pornim la drum. Fetelor, sunteti gata?!


Lasă un răspuns