Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Ce regula de aur trebuie sa aplicam atunci cand vine vorba despre lenjeria intima

Prima regula pe care trebuie sa o aplicam atunci cand vine vorba despre lenjeria intima e una foarte simpla: fara reguli! Asta e de fapt REGULA de AUR! Regula de aur a lenjeriei

Nu trebuie sa-ti impui reguli cu privire la ceea ce ar trebui sa porti, fiindca trebuie sa continui sa explorezi. Chiar si cu riscul de a o mai da in bara!

Desigur, asta nu inseamna ca nu trebuie sa tii cont de propria constitutie, de evenimentele de peste zi, ba chiar si de conditia fizica personala.

Sigur ca siluetele noastre au si ele un cuvant de spus, dar sa nu uitam in nicio dimineata, inainte de a ne alege “armura” – corpul nostru merita sa fie pus in valoare, ca el ramane o minune a naturii, chiar daca noi insine sau partenerul nostru avem o anumita parere despre el…

Pe scurt, de azi spune adio prejudecatilor!
Faceti oricand o vizita magazinului Tracam din Bucuresti. La Anita, ne mandrim cu doamnele de acolo.https://anita-lenjerie.ro/2020/12/10/camelia-de-la-meyer-magazinul-meyer/Da, e bine sa tii cont de reguli, de observatii, de sfaturile binevoitoare, de stiluri, de informatie, de buna cuviinta. Dar dincolo de ele, peste ele chiar trebuie sa porti mereu ce-ti place! Trebuie sa porti ceea ce te face sa te simti bine! Fiindca tu meriti asta! In fiecare zi, zi dupa zi! Regula de aur a lenjeriei

Daca-mi permiti, cel mai bun sfat pe care cred ca l-am primit vreodata pe aceasta tema, e acela conform caruia trebuie sa obtii cat mai multa informatie despre produsele de lenjerie la care visezi, pe care le doresti, ba de-a dreptul le adori.

De ce?

Raspunsul e cel mai banal cu putinta. Un consumator informat e un consumator puternic. Cererile, aprecierile, criticile consumatorului nu lasa pe nimeni indiferent (ce, la munca vi se intampla sa uitati vreun comentariu al sefului, fie el si indirect?).


Ultimul lucru pe ziua de azi pe care vreau sa-l mai impartasesc cu voi.

Lenjeria intima face parte din industria modei.

Inalte sau scunde, plinute sau slabe, tinere sau in floarea varstei, ei bine toate meritam sa defilam pe scena vietii!

Si chiar daca ar fi sa stim doar noi ce secrete ascundem azi la birou, ce purtam cu noi in spatele unei jachete clasice sau a unei rochii negre sic, ei bine, chiar si asa si tot ne vom simti printese in propriul nostru birou, apartament, masina sau de ce nu, iatac!

Fetelor, e ziua noastra! Sa profitam la maxim de ea! Bafta!

Lasă un răspuns