Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Bun venit in lumea chilotilor, fetelor!

A venit si timpul de a ne schimba putin atentia si a face trecerea de la articole despre sutiene la cele despre chiloti. Da, da, e si aici cazul unei discutii sincere. Aceasta nu prea se poarta la noi, de cele mai multe ori dintr-o pudibonderie prost inteleasa. Lumea chilotilor


Stim toate ca exista chiloti de buna calitate, dar si de proasta calitate. Chilotii de buna calitate iti usureaza viata, oricat de exotic ar putea suna in urechile unora dintre noi. Si viceversa! Ati trait vreodata vreun moment penibil legat de portul propriilor chiloti? De jena, aproape universala? Ei bine, intoarceti-va la acel moment! Veti intelege in fiecare clipa a voastra ce inseamna o alegere proasta in aceasta materie. Lumea chilotilor

Prima lectie

Cea de azi, nu se refera in niciun caz la chilotii care-ti ofera un contur grozav al feselor sau la punerea in valoare a unui fund bine proportionat. Nu, fetelor! O pereche buna de chiloti este aceea care, la orice varsta, iti va permite, sa faci fata cu succes unei zile grele.

Nimeni altcineva nu stie ce purtam pe dedesubt, nu? Si atunci, desi chilotii reprezinta poate doar un banal articol de lenjerie intima, e intotdeauna foarte important cum ii alegem!

Chilotii din seria Selma. Dantela si rafinament.

Cunoasteti persoane in anturajul dumneavostra care se plang constant ca nu au intalnit in viata lor o pereche buna de chiloti?

Ei bine, poate ca nu doar chilotii sunt de vina! Daca veti fi atente, acele persoane nu prea stiu sa descrie tipul de chiloti preferati. Sau tipul de chiloti care sa le ofere confort. Ori chiar tipul de chiloti care sa le ridice moralul (Da, da, nu zambiti, fetelor!).

Poate nici noi insine nu prea stim sa descriem ce cautam atunci cand ajungem la dilema “Ce fel de chiloti ne trebuie?”. Iata de ce aveti nevoie de ceea ce va urma scris aici.

In primul rand fiindca, chilotii buni, ca si sutienul bun, iti permit mereu sa arati lumii cea mai buna versiune a ta!

Cea net imbunatatita, ca sa folosim un banal joc de cuvinte!

Lasă un răspuns