Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cand stii ca trebuie sa renunti la un sutien? Plus alte idei pentru a evita propriul disconfort

Ei bine, daca am vorbit deseori despre avantajele sutienului, despre modelul preferat si despre avantajele acestuia, a venit momentul sa discutam si despre clipa in care este mai mult decat indicat sa renunti la un sutien. Cand renunti la un sutien

Specialistii au tot felul de criterii simple pentru a intelege cand a venit memorabila clipa in care un sutien “moare”. Iar un sutien “mort” nu-ti este de niciun folos, nici corpului tau si nici sanilor tai.

In primul rand, principala recomandare legata de perioada de utilizare a unui sutien e direct legata de timp. Sase luni se considera a fi perioada maxima de intrebuintare. Dar dincolo de acest criteriu, mai exista si alte amanunte care vorbesc despre uzura unui sutien.

Iata principalele “semne de imbatranire” ale sutienului nostru preferat.

Elasticul sutienului a devenit uzat.

Dat fiind ca in mare parte sustinerea este oferita de banda, daca aceasta din urma isi va pierde elasticitatea devine evident si faptul ca sutienul tau nu-si va mai putea achita cu brio “atributiile”. De asemenea, daca bretelele sutienului s-au largit, au devenit iar evidente semnele de imbatranire ale sutienului si se impune renuntarea la acesta. Cand renunti la un sutien

Antonia, sutienul care indeplineste toate criteriile de eleganta si confort,
https://anita-lenjerie.ro/produs/sutienul-antonia-5204-rosa-faia-anita/

Sutien innegrit, sters si decolorat.

Sutienul este obiectul vestimentar pe care-l imbraci cel dintai in fiecare dimineata si ultimul de care te desparti in fiecare seara, cand revii acasa. Ca atare, acesta se afla in contact cu pielea ta o mare parte a zilei. Stim deja ca sutienul influenteaza modul in care pot sta hainele pe fiecare dintre noi si, in egala masura, ne poate influenta starea de spirit. Ca atare, respectati “regula de aur”. Nu uitati niciodata ca meritati sa purtati ce e mai frumos pe propriul corp!

Sutienul se deformeaza, este rupt sau ii lipsesc de-a dreptul unele sarme.

Doamnelor si domnisoarelor, daca ati ajuns in momentul in care trebuie sa va reconfigurati sutienul dupa fiecare purtare, atunci e clar ca trebuie sa-i spuneti “adio”! Un sutien bun nu necesita niciodata eforturi la purtare sa.

Sutienul incomod, care iti strica starea de spirit

Atunci cand sutienul tau devine inconfortabil, provoaca mancarimi, iritatii sau pur si simplu te deprima de fiecare data cand il privesti, renunta la el! Nu te amagi, sperand ca intr-o zi vei ajunge sa tii la el si ca o sa-l privesti cu alti ochi. Sutienul respectiv nu e capabil de performante de tip uman. Invata sa nu te pedepsesti singura purtand un sutien nepotrivit!

Safina. Bestseller in colectiile Anita. Confort si eleganta asigurate.
https://anita-lenjerie.ro/produs/sutien-topcomfort-anita-cu-efect-de-usurare-safina-5448/
Ce faci daca sarmele sunt prea stranse?

Ei bine, fetelor, daca vi se pare ca sarmele sutienului dumneavoastra sunt prea stranse sau de-a dreptul dureroase, puteti incerca mai intai sa-l “reparati”. Puneti o bucata de moleschin intre sarme si piele.
Sau, daca e cazul si va incumetati, puteti incerca sa indoiti o sarma rebela a sutienului cu ajutorul unui patent. Faceti asta intr-o forma acceptata de corpul dumneavoastra. Moleschinul e recomandat si in cazul in care sarma sutienului iese in afara cadrului, din motive aparent de neinteles. Daca observi asa ceva impinge sarma inapoi in canalul ei si adauga niste moleschin in gaura ramasa. Mai poti “pipera afacerea” si cu niste superglue, pentru un spor de siguranta!

Iar celor care se intreaba unde pot gasi moleschinul salvator, atunci tinta e clara. La farmacii, la raionul pentru ingrijirea picioarelor!

Lasă un răspuns