Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Sport in timpul sarcinii – asa te mentii in forma

Mai ales cand esti insarcinata pentru prima data, iti pui multe intrebari si nu esti sigura de nimic din ce afli. Nu vrei sa gresesti cu nimic si ai un singur scop. Sa-ti protejezi copilul cat mai bine. Desigur, te vei intreba si daca poti continua sa faci sport sau ar trebui mai degraba sa opresti activitatile pana cand micul tau print sau mica printesa se naste. Iti voi spune astazi cum sa te mentii in forma in timpul sarcinii si ce sporturi sunt inca permise. Sport in timpul sarcinii

De ce ar trebui sa fii activa si in timpul sarcinii

Nu iti face griji. Faptul ca esti gravida nu inseamna ca de acum trebuie sa stai linistita pe canapea. Sportul este inca permis – atata timp cat nu exagerezi. Miscarea nu numai ca are un aspect pozitiv pentru tine, dar poate fi buna si pentru bebelusul tau. Daca faci sport previi durerile de spate si problemele circulatorii, iar greata tipica poate disparea si datorita exercitiilor fizice.

In plus, studiile au aratat ca femeile insarcinate care fac sport sunt mai putin susceptibile de a avea nasteri premature iar procesul de nastere este mai putin complicat. Dar, daca ai o sarcina cu risc ridicat, ar trebui sa ai grija. Mai bine sa vorbesti cu medicul tau inainte de a lua masuri. Sport in timpul sarcinii

Atat de mult sport este permis

Indiferent daca esti sau nu sportiva profesionista un lucru e clar. Evita sa te antrenezi in timpul sarcinii. O jumatate de ora, cinci zile pe saptamana, este suficienta. Este important sa nu incerci prea mult. Daca te simti inconfortabil in timpul antrenamentului, daca apar dureri sau chiar sangerari, trebuie sa opresti antrenamentul imediat si sa consulti medicul, daca este necesar.

In plus, nu trebuie sa incepi sa faci miscare daca nu a fost unul dintre hobby-urile tale sau daca te simti prea obosita pentru a merge o tura prin parc. Este important sa te simti confortabil.

Sutienul sport Dynamix Star si pantalonii de compresie si masaj Anita Active, combinatia perfecta pentru viitoarele mamici
Sportul este perfect pentru femeile insarcinate

Lista de sporturi pentru tine, in aceasta perioada, include yoga si Pilates. Ciclismul este, de asemenea, o idee buna. Daca iti place sa faci jogging si asta este prea mult pentru tine acum, poti trece la ture de mers pe jos mai dese. De asemenea, poti incerca sa inoti si chiar sa faci ceva fitness acvatic. Sport in timpul sarcinii

Afla daca sala de sport din apropierea locuintei tale ofera cursuri speciale pentru femeile insarcinate.

Am alcatuit si o lista cu sporturi de care ar trebui sa te feresti fara acordul medical. Aceasta include calarie, scufundari, antrenament intensiv al muschilor abdominali si sporturi de contact fizic – handbal, fotbal, box -.

Imbracamintea sportiva optima atunci cand esti insarcinata

Indiferent de sportul pe care il alegi atunci cand esti insarcinata, asigura-te ca porti un sutien sport potrivit si confortabil. De ce este atat de important? Sanii tai cresc in timpul sarcinii si sunt extrem de sensibili. Pentru a nu fi stresati de „sarituri” in timpul mersului sau alergarii – si poate chiar pentru a preveni fisurile ce pot aparea in tesutul subcutanat – un sutien sport, cum ar fi mult premiatul  dynamiX Star din gama Anita Active, este ideal.

Sutienul sport  DynamiX Star este un vis devenit realitate chiar si dupa sarcina, deoarece cupele pot fi deschise convenabil in fata, pentru alaptare.

Pantalonii de compresie si masaj Miss Fantastic acopera bine burtica si nu aluneca. Tesatura speciala maseaza si tonifica picioarele si ofera o senzatie usoara prin compresie usoara.

Investeste in materiale moi, dar cu capacitate de intindere. „Stretch” va fi cuvantul magic, la moda pentru tine in urmatoarele luni. Desigur, poti continua sa porti pantalonii de compresie si masaj Miss Fantastic si dupa sarcina.

Pe link-ul de mai jos poti accesa usor sutienele sport pe care ti le recomandam pe durata sarcinii.

https://anita-lenjerie.ro/categorie-produs/sutiene/sutiene-sport/

Anita este de altfel, cel mai bun producator de sutiene sport din lume.

Iar pentru pantalonii de compresie si masaj Miss Fantastic trebuie doar sa accesezi pagina noastra de prezentare pentru acest produs, https://anita-lenjerie.ro/produs/miss-fantastic-colanti-de-relaxare-si-masaj-1888/.

Te asiguram ca orice ai alege acum din gama de produse Anita, vei reveni cu siguranta pentru ceva in plus de la noi.

Sarcina usoara iti dorim.  

Lasă un răspuns