Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Viata ne joaca uneori si feste! Iar in asemenea cazuri, solutia simpla se poate numi sutienul postoperatoriu!

Viata nu e compusa doar din aspectele ei placute, despre care vorbeste mai toata lumea, uneori razand cu gura pana la urechi. Exista perioade sau momente in care sau din care ea se schimba pentru noi.
Asa ca, de data asta doamnelor si domnisoarelor, am ales sa discutam si despre acel tip de sutien care ne insoteste in clipele delicate. Dar nu pe toate dintre noi, din fericire! Sutienul postoperatoriu. Sutiene postoperatorii.


Sutienele postoperatorii sunt aproape inevitabile dupa finalizarea unor proceduri chirurgicale complexe. Intre aceste interventii pot fi enumerate operatia de marire a sanilor, lumpectomiile sau mastectomiile. Aceste sutiene sunt indicate, in asemenea cazuri, mult mai mult decat sutienele de tip sport sau cele de tip bralette fara sarme.

Si asta dintr-un motiv banal. Sunt create tocmai pentru a oferi sustinere si a permite libertate de miscare. Ele reduc in acelasi timp presiunea asupra tesuturilor sensibilizate, din diverse motive.

Sutienul de compresie Marbella. Faciliteaza procesul de refacere cu o compresie controlata asupra tesutului cicatrizat si ajuta la drenajul limfei.
https://anita-lenjerie.ro/produs/sutien-de-compresie-1094/


De asemenea, sutienele postoperatorii sunt la fel de utile si in cazul inflamatiilor. Unele modele sunt prevazute cu niste buzunare speciale pentru lichide medicale sau chiar pentru drenaj, dupa caz. Sutiene postoperatorii.

Insa, doamnelor si domnisoarelor, atunci cand va alegeti un asemenea tip de sutien, un cuvant important de spus trebuie sa-l aiba si medicul dumneavoastra. El ar putea fi in stare, chiar daca va mirati, sa va ofere detaliat informatii cu privire la un anume tip de model. Ar putea chiar sa va indice tipul de sutien postoperatoriu care ar fi cel mai potrivit pentru nevoia ta!

Tot in asemenea cazuri, mai speciale, multe dintre noi apelam la sutienele fara sarme.

Ele mai sunt cunoscute si drept sutienele cu cupa moale, tocmai fiindca nu contin sarme in structura lor.

Din capul locului devine evident faptul ca necontinand sarme in structura traditionala a sutienului, ele nu au cum sa ofere acelasi nivel de ridicare. Asadar, nu va sporiti pretentiile atunci cand apelati la asa ceva!

In schimb, sunt niste “aliati” de nadejde pentru somn sau odihna sau pot fi folosite pe post de desuuri comode. Ele inlocuiesc, deseori cu succes, sutienele post-mastectomie sau pe cele maternale, dar nu intotdeauna sunt si cele neaparat recomandate.

Asadar, in cele din urma, daca ajungem intr-o asemenea situatie, oferiti-i specialistului sansa de a va ajuta. Nu veti regreta, va asigur pe oricare dintre voi!

Lasă un răspuns