Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Azi, Manuela de la Ortotech Constanta

Manuela Dupceag lucreaza de mai bine de un an si jumatate la Ortotech, filiala din Constanta. Se declara mai mereu o fire deschisa, sociabila, intelegatoare, vesela, bine organizata, careia ii place sa interactioneze si sa lucreze cu oamenii. Desi unul dintre copiii mici ai familiei Anita, Manuela iese in evidenta prin blandetea, calmul si pasiunea pentru produsele Anita. Iar noi suntem mereu fericiti cand oamenii ne aleg si accepta aceasta aventura de a face bine celor din jur. Exact asa e Manuela. Copilul nostru Anita din Constanta.


Ce inseamna Anita pentru tine?

Manuela Dupceag: Anita inseamna grija si suport pentru semeni. Pentru doamnele ce trec printr-o perioada grea dupa un diagnostic inspaimantator. Pe de alta parte, Anita ofera o gama larga de produse de calitate, confectionate cu dragoste, atentie la detalii si materiale ce ofera mereu un plus de confort. Si nu sunt cuvinte goale!

Cum mai e in ziua de azi la serviciu?

Manuela Dupceag: Sa lucrezi cu oamenii este mereu o provocare. Dar este foarte important si sa stii cum sa gestionezi fiecare situatie ce poate aparea. Trebuie sa stii sa asculti si sa te pliezi pe necesitatile fiecarei persoane in parte, pentru ca fiecare este diferit si are nevoi diferite. Iar pentru nebunia pe care o traversam cu totii de mai bine de un an deja, respectam regulile si masurile prevazute de lege, tocmai pentru ca fiecare client ce ne trece pragul sa se simta confortabil si in siguranta.


Desi nu esti in acest domeniu de prea mult timp, te mai intimideaza ceva in magazin?

Manuela Dupceag: Nimic. Sunt o persoana stapana pe sine. Nu ma las intimidata usor. Garantez asta.

Treceti cu incredere pragul magazinului Ortotech din Constanta
Cunosteai produsele Anita dinainte de a intra in echipa Ortotech?

Manuela Dupceag: Am intrat pe taramul magic al lenjeriei Anita cand m-am angajat la Ortotech. Adica de mai bine de un an si jumatate. Nu e mult, dar am deja experienta mea personala. E ca si cum as fi acasa! Manuela de la Ortotech

Cum ai descrie o zi normala din viata ta?

Manuela Dupceag: Daca e sa fie una de lucru, incep fiecare zi cu zambetul pe buze si entuziasm si incerc sa o inchei cu o stare de bine si cu multumirea interioara ca am reusit sa-mi duc la bun sfarsit indatoririle.

Cum le-ai descrie apropiatilor job-ul tau?

Manuela Dupceag: Toata lumea stie ca am un loc de munca unde atentia se concentreaza pe interactiune si pe crearea unei legaturi speciale cu cel ce ne trece pragul magazinului.

La ce metoda personala de calmare apelezi atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Manuela Dupceag: Gandesc mereu pozitiv si astfel imi pierd cam greu controlul. Am o mantra pe care o tot repet… totul va fi bine.

Manuela Dupceag, copilul Anita de la Constanta
Cel mai bun sfat pe care l-ai primit pana acum in viata se potriveste acestei mantre?

Manuela Dupceag: Sa am incredere in mine si sa fiu mereu optimista e ceea ce mi-a ramas intiparit in minte de la cei ce imi vor binele. Nu exista altul mai bun ca acesta!

Care e perioada ta preferata din an?

Manuela Dupceag: Iubesc primavara pentru ca este anotimpul in care totul revine la viata! A, apropos, primavara a sosit oficial de doua zile?! Manuela de la Ortotech

Ai vrea sa ai traiul altei persoane, macar pentru o zi?

Manuela Dupceag: Suna tentant, dar nu. Nu as vrea sa fiu in locul altei persoane.

Cum te deconectezi de la nebunia lumii din jur?

Manuela Dupceag: Pai, am reteta perfecta. Ea contine mai mereu aceleasi ingrediente – o ciocolata calda, o pisica pufoasa, un fotoliu confortabil si o carte buna -.

Muzica face parte din aceasta reteta?

Manuela Dupceag: Imi place sa ascult muzica anilor `80, `90! Adica Ray Charles, Frank Sinatra, Seal, George Michael, Bonnie Tyler, Withney Houston, Modern Talking, Tom Jones… Si ma opresc aici!

Ai reusit sa ai parte de o surpriza placuta in anul asta ciudat?

Manuela Dupceag: M-am bucurat de sapte zile petrecute la tara. Deconectare de la agitatia orasului. In acest concediu am reusit sa ma bucur de natura si de liniste. E altfel viata departe de tehnologia zilelor noastre. Manuela de la Ortotech

Daca tot vorbim de modern, cum mai e Constanta?

Manuela Dupceag: Constanta este orasul meu natal. E normal sa il ador. Cu bune si rele. Este un oras plin de istorie, cu cladiri incarcate de povesti din trecut, inclusiv vestigii romane. Si stiti deja, ne laudam cu plaje, statiunile din jur si multe alte comori ce merita descoperite. Sau redescoperite, dupa caz! Asa ca va astept pe la noi.

Vom veni oricand cu drag Manuela. Cu siguranta asa vom face pentru ca ne bucuram sa te avem pe tine acolo. Ghid deosebit in lumea Anita si om bun pentru cei din jur.

Pentru cei care vor sa ajunga la Manuela, in Constanta, o pot face la sediul “Ortotech” ce se afla pe strada Chiliei, nr. 45, chiar langa Facultatea de Stiinte Economice “Ovidius”.

Mai multe amanunte pot fi obtinute la adresa de mail constanta@ortotech.ro sau la numerele de telefon 0241.619.718 sau 0748.889.992. Puteti vizita oricand si site-ul www.ortotech.ro unde sunt mereu postate noutati.


Lasă un răspuns