Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Din lumea sutienului nostru de zi cu zi. Exista sutienul care ne distruge sanii?!

In lumea lenjeriei intime principiul dupa care ar trebui sa se ghideze mai toata lumea e unul foarte simplu. Tine cont de moda, dar mai ales tine cont de ceea ce-ti spune propriul trup! Exista sutienul care ne distruge sanii?

Exista si aici, ca in multe alte “lumi paralele” ideea conform careia nu e frumos si util ce-ti place tie, e frumos si util ce spune “specialistul”!

Or, de cele mai multe ori, lucrurile nu stau asa.

Dupa cum exista si “mituri”, zvonuri sau temeri, cum ar fi aceea legata de sutienul care ne distruge sanul!

Spre exemplu, doamnelor si domnisoarelor, de cate ori nu ati auzit in preajma dumneavoastra ca nu stiu carei cunostinte comune i s-au lasat sanii din pricina sutienului? Exista sutienul care ne distruge sanii?

Ei bine, din capul locului spun ca asa ceva e fals!

Exista un lucru pe care sutienele nu-l pot preveni. Iar acesta este lasatul sanilor! Nu exclud ca ceea ce afirm aici sa contrazica tot ceea ce tu stii pana acum si sa te agaseze, poate, certitudinea mea…

Dar, fac apel la cercetarile medicale actuale care au identificat cinci cauze principale ce contribuie la ceea ce noi numim lasatul sanilor.

Ele sunt, intr-o ordine usor aleatorie, fumatul, cresterea sau descresterea in greutate, sarcina – nu alaptatul copilului -, imbatranirea fiecaruia si genetica.

Asta din urma e cea care poarta “vina” si pentru forma sanilor nostri, si pentru dimensiunea lor, si pentru elasticitatea pielii si pentru moliciunea tesutului sanilor nostri.

Am intalnit deseori, inclusiv in propria familie, matusi, verisoare, nepoate, poate chiar si surori, care sa fie de-a dreptul distruse de ideea ca sanii lor au avut atat de mult de suferit in urma purtarii unui anume tip de sutien. Intre noi fie vorba, tot ele il alesesera, in mod categoric!…

Cu ele am vorbit pe larg despre acest subiect si despre multe altele, fiindca pleci de la ceva si inevitabil te duci si spre altele…

Fetelor, conteaza forma sanilor nostri, dar mai mult contam noi, in intregul nostru!!!

Acesta e principiul dupa care ar trebui sa ne ghidam de azi inainte. Acelea dintre voi care au inca dubii, sa puna regula in aplicare treptat. Mai intai pentru o luna, apoi pentru doua, apoi pentru sase… Ne vor da dreptate, la final! Exista sutienul care ne distruge sanii?

Sutienele nu ne pot schimba definitiv sanii.

Pentru cele mai incapatanate dintre noi, pot incerca doar sa ofere anumite aparente… Acelea dintre noi care nu pot trai fara sutien, atunci asta e! Cu toate acestea, evitati purtarea lui non-stop, fiindca nu e recomandata, dupa cum bine stiti!

Insa nu exista sutiene nepotrivite, “dusmani” ai sanilor nostri!

Daca sanii nostri nu arata ca aceia pe care-i mai zariti prin reviste sau intamplator pe la colege nu uitati doua lucruri esentiale.

Dumnezeu sau Mama-Natura nu ne-au facut la tipar, dupa cum pe lume mai exista si photoshop-ul!

Lasă un răspuns