Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cum “analizam” un sutien? Azi, despre misterul si felurile cusaturilor acestuia

Asadar, ne intoarcem iar la rolul cusaturilor unui sutien. O facem din simplul motiv ca acestea au un rol important, desi par atat de insignifiante. Si totusi!

Am stabilit deja ca rolul cusaturilor unui sutien este acela de a orienta tesutul sanului intr-o anumita forma, pe care de cele mai multe ori nu prea o putem alege.

Dupa cum e bine sa ne reamintim si “regula de aur” din domeniu.

Cu cat un sutien are mai multe cusaturi, cu atat va oferi mai mult suport!

Asadar, sa vedem in randurile ce urmeaza de cate feluri pot fi aceste banale, si nu tocmai, cusaturi!

Sutien postmastectomie Havanna Anita Care
Havanna – sutien simplu, elegant, pe toate gusturile
Cusaturile verticale

Dupa cum ii spune si titulatura, acest tip de cusaturi orienteaza in sus sanii nostri. Cu cat sutienul are mai multe cusaturi, cu atat mai sus ne vor fi ridicati… Pe de alta parte, nu uitati niciodata si cat de sus vrem sa-i plasam “pe orbita”!

Alegerea noastra nu va fi niciodata simpla, dar folositi mereu fie regula bunului simt, fie aceea dupa care pentru unii dintre semenii nostri nicio pedeapsa nu e prea mult de suportat – fie ea si vizuala -!

Cusaturile orizontale

Acest tip de cusaturi ofera din capul locului adancime cupelor. Sau altfel spus proeminenta. Acelora dintre voi carora le stralucesc ochii le reamintesc ca asta poate atrage dupa sine o anume “silueta ascutita”, care va poate pune sau nu bine in evidenta. Asadar, multa atentie!

Cusaturile in diagonala sau in unghi.

Ele ajuta la centrarea sanilor, tragandu-i dinspre umeri sau axile. In plus ofera si un anume unghi de ridicare a sanilor. De obicei, acest tip de cusatura, in diagonala, e combinat si cu modelul vertical, din fabricatie, ceea ce creeaza forma clasica de cupa formata din trei parti. Voi comite un mic “sperjur” si va voi spune ca acest tip de sutien e preferatul meu!

Cusaturile laterale
Lucia- sutien de succes in colectiile Anita. Bun exemplu pentru cusaturile laterale.
https://anita-lenjerie.ro/produs/lucia-sutien-de-confort-5823/

Acestea mai sunt cunoscute si drept panouri laterale, fiindca ele strabat intreaga cupa a sutienului, de sus pana jos, pe marginea exterioara, in cele mai multe cazuri. Ele se regasesc in structura sutienelor cu cupe mari sau pline. Panourile laterale sunt gandite “sa traga” dinspre lateral spre centru tesutul bogat sau prea generos al sanului.

Atentie, aceasta miscare ofera si aspectul unui profil mai mic al sanilor!

In concluzie, cusaturile nu trebuie sa ne intimideze sau sa ne sperie, in vreun fel sau altul.

Chiar daca la prima vedere vi se par fara rost, nu uitati ca va pot oferi avantaje nebanuite, plecand de la aspectul exterior si general al sutienului, la confortul oferit sanilor nostri… Asadar, nu ignorati niciodata un sutien cu cusaturi!

Lasă un răspuns