Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Anita castiga din nou premii

In data de 25 februarie 2021 s-a desfasurat, ca eveniment digital, prima editie a Best Boutique Brand Awards – Europe. In cadrul acestui eveniment Anita Dr Helbig a castigat din nou premii pentru lenjeria deosebita pe care o produce . Anita castiga premii

Organizat de editura de specialitate Intima Group si partenerii sai SOUS, Underlines și CYL, evenimentul a onorat cele mai bine vandute marci de lenjerie si imbracaminte de corp din Germania, Franta, Marea Britanie si Irlanda, Italia si Spania.

 Cel mai inovativ sutien sport din lume. Air Control Delta Pad. Singura cupa dublata-intarita, aerata din lume. 
https://anita-lenjerie.ro/produs/sutien-sport-air-control-padded-5544-alb/

Pentru a incorona cele mai bine vandute marci, peste 500 de comercianti cu amanuntul din aceste sase tari si-au votat cei mai apreciati furnizori in opt categorii diferite.

Anita Active a dominat spectacolul la categoria Sutien sport, ocupand primul loc in toate tarile participante. ?

Sutien Sport Anita Momentum.
Premiat in 2011 cu trofeul Reddot Design.
Asigura un suport si un confort maxime.

In Marea Britanie si Irlanda, marcile Rosa Faia si Anita (cunoscut tuturor drept Anita Comfort) au iesit in top la categoria costume de baie. Anita castiga premii

„Suntem extrem de mandri de aceste premii”, spune Clemens Friemel, managerul de marketing si vanzari al grupului Anita Dr Helbig. „Faptul ca sutienele noastre sport Anita Active obtin astfel de rezultate, este un lucru extrem de motivant pentru intreaga noastra echipa.”

Alte doua marci Anita au fost, de asemenea, numite printre primele cinci marci de lenjerie la nivel european. Iar Grupul Anita a ocupat locul al doilea in clasamentul consolidat intre companiile de profil.

Va multumim din nou pentru increderea pe care o acordati produselor noastre.?????

Lasă un răspuns